IzdvojenoZadar

Mario Paleka prijavljen policiji zbog nametljivog ponašanja, uhođenja i tajnog snimanja

PSIHOPATSKO PONAŠANJE

Direktor Turističke zajednice Grada Zadra i protagonist afere Jaketar, notorni Mario Paleka prijavljen je policiji zbog nametljivog ponašanja, doznaje ZADAR News.

Paleku je policiji prijavio predsjednik Gradskog odbora SDP-a Daniel Radeta koji je to u izjavi za naš portal i potvrdio.

– Prijava je podnesena, ali sam u policiji potpisao dokument kako o samoj prijavi do okončanja istrage neću govoriti – kaže nam Radeta.

Za one koji nisu upućeni, radi se o snimci koja je u rujnu 2022. objavljena na službenoj Facebook stranici HDZ Zadar, a koju je, prema prijavi koju je Radeta podnio policiji snimio upravo Paleka.

Izvori ZADAR Newsa iz policije potvrdili su nam kako je Paleka u svojoj izjavi policiji priznao kako je upravo on snimio Radetu, ali je kazao kako mu namjera nije bila snimiti Radetu već kombi koji se nalazi na Foši.

A da Palekina izjava nema veze sa zdravim razumom dokazuje i sama snimka na kojoj je razvidno kako upravo Paleka koji je i priznao da je snimku napravio, snima upravo Radetu, odnosno zumira uoravo njega. Autobus, za koji je izjavio da ga je snimao, očito mu nije bio u fokusu.

Kako doznajemo od svojih izvora, Radeta je, što je vidljivo iz policijskog spisa, u posjedu materijalnih dokaza o kojima je policija upoznata kako ga je Paleka danima pratio i snimao.

Što će o svemu reći policija i nadležno Državno odvjetništvo ostaje nam za vidjeti.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button