112IzdvojenoZadar

Mario Živković: Zbog Dolores Grdović Kalmete djeca se igraju po smeću i staklu

PRIOPĆENJE

Suspendirani djelatnik Grada Zadra, Mario Živković uputio je ZADAR Newsu priopćenje u kojemu je upozorio na to kako je zadarska policija od njega odbila zaprimiti prijavu zbog izbačenog devastiranog šanka na prostor mjesnog odbora Diklo. 

Šank, kao što je i vidljivo na priloženim fotografijama, u potpunosti je devastiran, a staklo razbacano po podu. Osim što postoji ugroza djece koja se igraju po razbijenom staklu, Živković za sve krivi pročelnicu Dolores Grdović Kalmeta.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Na dječje igralište u Diklu iznešen devastirani šank. Iz zgrade na terenu kojeg su davno kupili mještani Dikla, a onda nam je zgrada oduzeta od strane Grada Zadra. Mjesni odbor Diklo nije imao ni ključ od prostorije gdje je oduvijek bio kafić, a potom na prevaru i preko noći bio pokušaj otvaranja ambulante. Saznao sam da je neko vrijeme ključ jedino imala poštovana gospođa i pročelnica Dolores Grdović Kalmeta jer je bila promijenjena brava. Dječje igralište u Diklu se sastoji od dvije ljuljačke, klackalice i jednog raspadnutog autića za ljuljanje. Blizu je i godinama bio i otvoreni ormarić za struju. Sada se naša djeca mogu isparati na ovu škavacu. Sve je puno stakla, a djeca se i zavlače u ruzinavi šank. Tko je dozvolio da se to iskrca baš na dječje igralište?! Odgovor ću ja dati:  Dolores Grdović Kalmeta, a ne niti jedan djelatnik iz njenog upravnog odjela. Da ste bar ovu škavacu prekrili kakvom ceradom i vezali lokotom. Niste još razumjeli da u Diklu ne možete raditi štetu. S vremenom ćete razumjeti. Netko brže nauči netko sporije. Ovisi od kvocijenta inteligencije osobe. Još za kraj ovo smo zbog moguće životne ugroze išao prijaviti na zadarsku policiju. Nisu htjeli zaprimiti prijavu smatrajući da oni tu ne mogu ništa učiniti, stoga prijavu protiv tvrtke Ludwig Pffifer nosim osobno na zagrebačku policiju i Državni inspektorat. U Zadru nisu reagirali ni na moju prijavu za unos opasnog otpada na Deponij koji je unesen iz brodogradilišta u Trogiru pa nemam više razloga ikad išta prijavljivati u Zadarske institucije. Suspendirani djelatnik koji je podnio niz kaznenih prijava o kojima ćete biti obaviješteni kroz mjesec dana Mario Živković Chmur!”, stoji u tekstu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button