IzdvojenoZadar

Petrini izmjeren tlak 190/110. Sutkinja Meštrović mu se podsmjehivala i konstatirala: “Imate dobru boju lica, nije vam ništa”

SAMOVOLJA

Načelnik Općine Primošten Stipe Petrina doveden je jutros iz Primoštena službenim policijskim vozilom u prostorije Općinskog suda u Zadru temeljem naloga Općinskog suda u Zadru, odnosno notorne sutkinje, poznate po vrijeđanju stranaka u postupku i iznošenju laži, Mitre Meštrović.
 
Osim što u sudnicu nije pustila javnost, iako je suđenje bilo javno, sutkinja Mitra Meštrović opet je prekršila prava Stipe Petrine i inzistirala da ostane u sudnici kako bi se rasprava nastavila. Inzistirala je to unatoč činjenici kako je Petrini izmjeren tlak 180/110 što ga je za vrijeme ročišta moglo koštati i života.
 
Nakon što se požalio na svoje zdravlje, došla je i hitna pomoć, ali ni to nije bilo dovoljno bešćutnoj sutkinji Meštrović koja se Petrini cijelo vrijeme podsmjehivala, a u jednom trenutku mu je kazal i kako mu “nije ništa”, kao i da “izgleda dobro i ima dobru boju”.
 
Kako doznajemo, zbog ovog i brojnih drugih ispada protiv sutkinje Mitre Meštrović pokrenut je niz sudskih, ali i kaznenih postupaka. U nastavku pogledajte intervju sa Stipom Petrinom nakon završenja prisilnog ročišta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button