IzdvojenoZadar

Sutkinja Meštrović bez razloga iz sudnice izbacila novinara Bajla. Na kraju je dobila kaznenu prijavu zbog zlouporabe položaja i ovlasti

OPET DRAMA U REŽIJI MITRE MEŠTROVIĆ

Na ročištu koje je danas održano na Općinskom sudu u Zadru u predmetu u kojemu se sudi batinašu Božidara Kalmete i njegovom osobnom prijatelju, kao i poslovnom partneru Zdravka Livakovića zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje novinaru i glavnom uredniku portala ZADAR News, Hrvoju Bajlu. opet je nastao cirkus u režiji sutkinje Mitre Meštrović.

Sutkinja i njeni histerični ispadi bijesa, kolutanje očima i vrijeđanje

Kao što smo već pisali, pristrana sutkinja Mitra Meštrović na prošlom ročištu brutalno je izvrijeđala i napala novinara Bajla na opće zgražanje mnogobrojne zadarske, ali i šire javnosti, poštenih sudaca, ali i ostalih djelatnika u pravosuđu koji pošteno rade svoj posao.

Zadrani mrze sutkinju Mitru Meštrović, o njoj su sve rekli u stotinama komentara koji su javno dostupni na društvenim mrežama

U obranu sutkinje Meštrović, u stotinama komentara koji su objavljeni o njoj u posljednjih nekoliko mjeseci nije stao doslovno nitko, a iz pravosudnih krugova dolaze vijesti, o čemu smo već pisali, kako je ista povezana s krim miljeom. Pisali smo i o sutkinjinoj povezanosti s Božidarom Kalmetom i načinom na koji je vraćena na kazneni odjel Općinskog suda u Zadru kao i načinu na koji je Kalmeti zaprijetila otkrivanjem novih detalja iz afere Leasing.

VIDEO – Kalmetina pravosudna mafija, intrige i ucjene: Kako je sutkinja Mitra Meštrović vraćena na kazneni odjel Općinskog suda?

Sutkinja Meštrović prekršila Zakon – nije odobrila zahtjev za vlastitim izuzećem

Da se vratimo na današnje ročište, na zahtjev Općinske državne odvjetnice Marine Miočić Vatavuk koja je zatražila izuzeće pristrane sutkinje, ona je to odbila. Nakon toga Miočić Vatavuk citirala je još jednu odredbu zakona, što je Meštrović također odbila, a što je u suprotnosti sa zakonom jer je o izuzeću sutkinje Meštrović trebao odlučivati predsjednik Općinskog suda u Zadru.

Mitra Meštrović prijetila Božidara Kalmetu otkrivanjem novih detalja o aferi Leasing

Osim što je Meštrović kršila zakon, zbog čega će i odgovarati, ista je usred rasprave sa suđenja izbacila novinara, žrtvu, svjedoka i oštećenika Hrvoja Bajla samo zato što je Bajlo vještakinju dr. Tatjanu Rotim, koja je na suđenju bila prisutna putem video linka, pitao da objasni kako mu je slomljen nos.

Upravo to je bilo ključno pitanje koje je iziritiralo ionako nervoznu i histeričnu sutkinju Mitru Meštrović koja je opet upadala svjedoku u riječ, nije mu dopuštala da postavi pitanje, stalno ga je upozoravala da “maltretira vještakinju” i slično. Nakon opetovanog pitanja o prirodi ozljede nosa koju je na RTG snimku ili CT-u vidjela dr. Tatjana Rotim, sutkinja Mitra Meštrović izbacila je Hrvoja Bajla iz sudnice. Da stvar bude zanimljivija, identično pitanje nakon Bajla postavila je državna odvjetnica i njeno pitanje je dozvoljeno. Ubrzo je po novinara Bajla došao pravosudni policajac i on je napustio sudnicu.

Novinar Hrvoje Bajlo izbačen je iz sudnice zbog običnog pitanja vještakinji dr. Tatjani Rotim

Za istaknuti je i podatak kako je usred ročišta, nakon što je “pukla veza” s dr. Tatjanom Rotim, sutkinja Meštrović došla ispred računala kako bi obnovila video vezu putem aplikacije Zoom.

Podnesena kaznena prijava protiv sutkinje Mitre Meštrović – usred suđenja je s privatnog telefona nazvala vještakinju dr. Tatjanu Rotim na njen osobni mobitel

Kako je u tom trenutku bila okrenuta leđima državnoj odvjetnici i novinaru Bajlu, u jednom trenutku je uzela mobitel i nazvala kontakt iz mobitela memoriran pod “dr. Tatjana Rotim” koja joj se javila.

– Njih dvije su pričale, svi smo to čuli, a to se čuje i na audio snimci. To je strašno. Zar sutkinja ne bi trebala biti nepristrana? Otkud joj pravo da telefonski priča s odvjetnicima, vještacima, svjedocima i strankama u postupku? To je bolesno i strašno. Da stvar bude gora, njoj je na mobitelu kontakt “dr. Tatjana Rotim” bio na listi poziva i tamo je bila nekakva zagrada i u njoj broj, što bi značilo da je ona s njom već razgovarala. Kako postoji ozbiljna sumnja više ljudi iz pravosuđa i ostalih državnih aparata da je sutkinja Mitra Meštrović korumpirana, moja je dužnost bila to što sam vidio prijaviti, pa neka onda ona objasni nekome otkud joj privatni broj dr. Tatjane Rotim i što je s njom razgovarala i koliko puta su se čule i povodom čega. Mitra Meštrović je ponor našeg društva, dno dna pravosuđa i kao takva nije dostojna uopće biti sudac. Ovo što sam vam sada rekao misli veliki broj sudaca u Zadru koji su mi se sami javili nakon što sam objavio video u kojemu me ista sutkinja vrijeđa, naziva “blogerom” i “novinarčićem”. Zamislite, ona je u zapisnik unijela da ja objavljujem laži i neistine. Koliko bolestan moraš biti da tako nešto napraviš, a znaš da sam osoba koja nikad nije osuđivana za klevetu. Ili si bolesna osoba ili si kupljena, postoji li treće objašnjenje? – rekao je Bajlo.

Sutra objava nove skandalozne snimke sa suđenja

Sutra će, kako je i najavio, Bajlo putem svoje Facebook stranice, a naknadno i ovdje, objaviti skandaloznu audio snimku sa suđenja.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button