IzdvojenoZadar

Dilber vratio 10 posto od plaće svim djelatnicima osim jednome; Djelatnici Zadarskog sporta tvrde: Od nas posuđuje novac koji nam onda ne vrati

NERED U JAVNOJ USTANOVI

Djelatnicima Javne ustanove Zadarski sport ravnatelj Jurica Dilber vratio je 10 posto od plaće nakon što im je isti iznos skinuo u rujnu, o čemu je jedini pisao ZADAR News.

Jurica Dilber invalidima i ratnim veteranima protuzakonito skinuo 10% od plaće, očekuje se reakcija gradonačelnika Branka Dukića

Međutim, jednom djelatniku koji je se zauzeo za sve ostale djelatnike Zadarskog sporta i o tome izvijestio gradonačelnika Zadra, Branka Dukića, Državni inspektorat i Upravni odjel za kulturu i sport Grada Zadra nepravedno uzeti iznos jedinome nije vraćen, što je očita poruka notornog ravnatelja.

Vratio nelegalno uzeti novac svim djelatnicima osim jednome

Kako ZADAR News doznaje od više djelatnika Zadarskog sporta, Jurica Dilber u proteklih nekoliko godina posuđivao je novac od svojih djelatnika, ali im isti nikad ne bi vratio. Djelatnici s kojima smo pričali kažu nam kako misle da je u tome problem Dilberovog ponašanja.

Očajni djelatnici Zadarskog sporta: Jurica Dilber nas terorizira i maltretira. Imamo dokaze o njegovoj zlouporabi pozicije ravnatelja

U radu Jurice Dilbera utvrđen je niz nepravilnosti

U međuvremenu je ZADAR News objavio niz članaka o nepravilnostima u radu ravnatelja Dilbera, a o čemu je, kako doznajemo izviješten i gradonačelnik Dukić osobno, ali i pročelnica Upravnog odjela za kulturu i sport Grada Zadra, Dina Bušić.

Objavili smo nedavno i članak o tome kako je Državni inspektorat, iako nalaz još uvijek nije gotov, u radu Dilbera pronašao brojne nepravilnosti.

Izvor iz Državnog inspektorata: U radu Jurice Dilbera utvrđen je niz nepravilnosti

Dilber vrši pritisak na šeficu Državnog inspektorata Ivu Dunatov

Pisali smo u istome članku i o tome kako Dilber vrši pritisak na šeficu Državnog inspektorata u Zadru i svoju stranačku kolegicu Ivu Dunatov.

Je li Dilber uspio u svom naumu i kakva mu je sudbina na čelu Zadarskog sporta, doznat ćemo uskoro.

Invalid Domovinskog rata Branimir Zrilić kojemu je Jurica Dilber oteo 10% od plaće: “Vratite mi moje pošteno zarađene novce”





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button