ZADAR SportZadne-Izdvojeno

EKSKLUZIVNO – Novi razigravač Zadra je Chaisson Allen!

Chaisson Allen – novi razigravač Zadra

Novi razigravač Zadra je 22-godišnji Amerikanac, Chaisson Allen – ekskluzina je ovo vijest koju nam je u kasnim satima ponedjeljka potvrdio trener Zadra, Ante Nazor! Podsjetimo, trener Nazor već je nekoliko puta pokušavao preko medija djelovati na Garrya Ervina kako bi ga ‘prodrmao’, kako je Nazor znao naglašavati, no očito je kako to nije urodilo plodom pa se čekalo da se promijeni nešto što se u konačnici nije promijenilo, niti je imalo naznaka da će se promijeniti. Čekalo se da ‘proradi’ Ervin koji nije proradio i paralelno s tim čekanjem krenulo se u potragu za novim playmakerom. Kako su ovaj put pazarili Nazor i Skroče doznat ćemo već u petak kada igrači Zadra putuju u Beograd gdje u sklopu prvog kola ABA lige gostuju kod Partizana u Pioniru.

Allen i Travis lani igrali skupa za BC Galil Bilboa

Iskustvo koje iza sebe ima novi razigravač Zadra dva su kluba u jendoj sezoni. Tako je Chaisson nastupao za BC Galil Bilboa (Izrael) i BC Karsiyaka (Turska). Za napomenuti je i podatak kako su Romeo Travis i Chaisson Allen lani već igrali skupa nastupajući za Galil Gilbou. Koliko će ovakav potez, samo tri dana prije početka sezone djelovati na momčad koja prvog razigravača nema od početka priprema, pokazat će vrijeme.

Nazor vjeruje da se radi o kvalitetnom razigravaču

– S Ervinom se rastajemo u prijateljskim odnosima i želimo mu puno sreće dalje u karijeri. Nažalost to nije bilo to i bolje je da smo tu suradnju raskinuli na obostranu korist. Što je najvažnije u svemu, klub će ga isplatiti samo za vrijeme koje je proveo u Zadru, tako da se tu ne bi trebali vuči nekakvi repovi. Klub se dogovorio s njegoivm agentom i došlo je do sporazumnog raskida ugovora. Što se tiče Allena, mislim da je to igrač koji će nam biti od velike pomoći. Kako se radi o kvalitetnom igraču, mislim da će njegovim dolaskom profitirati cijela momčad – kazao je za kraj Ante Nazor za ZDNews.hr.

Kliknite ovdje ukoliko želite pogledati Allenovu statistiku s Collage-a.





Related Articles

Back to top button