IzdvojenoZadar

Gotovo je, ZADAR News smijenio je Ivicu Kera

KRAJ

ZADAR News smijenio je Ivicu Kera s mjesta ravnatelja Srednje škole Biograd na moru, sukus je to pravne zavrzlame u kojoj su se i u doslovnom smislu opskurnog Kera odrekli i crkva i HDZ.

Sukus je to velike i dugogodišnje istraživačke priče koju je u rujnu 2021. godine otkrio portal ZADAR News objavivši činjenicu kako je sada već bivši ravnatelj biogradske škole dao otkaz dvjema profesoricama, Zrinki Škari i Anđeli Vulin zbog toga što su ga prijavile jer je, kasnije se pokazalo, zatajio novac prikupljen u humanitarnoj akciji za teško oboljelo dijete čija obitelj do današnjeg dana nije dobila novac koji im pripada.

>>> VIŠE O AFERI “IVICA KERO” MOŽETE PROČITATI OVDJE <<<

Kero je osuđeni nasilnik koji je zatajio novac prikupljen u humanitarnoj akciji za teško bolesno dijete

U međuvremenu je Kero osuđen zbog verbalnog nasilja nad profesoricom Zrinkom Škarom i profesorom Jakovom Vulinom, a proces u kojemu profesorice Škara i Vulin osporavaju nezakoniti otkaz još uvijek je u tijeku.

Uskratu mu je potpisao ministar Radovan Fusch

Dakle, ukratko – Ivica Kero više nije ravnatelj, ali ni vršitelj dužnosti ravnatelja Srednje škole Biograd na moru i više se ne može kandidirati za ravnatelja. Kako doznajemo od svojih izvora, resorni ministar Radovan Fuchs potpisao je dokument kojim se Ivici Keru uskraćuje izbor za ravnatelja biogradske škole kojega je s četiri glasa za i bez tri glasa predstavnika Zadarske županije donio Školski odbor.

656 dana trebalo nam je da smijenimo Kera, nisu mu pomogli ni infantilni i česti odlasci u Zagreb, a odrekao ga se i kler

Za podsjetiti je kako je prvi članak o notornom Keru ZADAR News objavio 9. rujna 2021. godine. Kad se sve zbroji i oduzme, trebalo nam je točno 656 dana da ga smijenimo, u čemu smo i uspjeli. Doduše, prije nego što smo njega osobno smijenili, prvo smo mu smijenili nesposobni Školski odbor na čelu s izvjesnim Ninom Majicom. Na početku borbe za pravdu profesorica koje su nepravedno dobile otkaz, mnogi su nas uvjeravali kako “iza Kera stoji crkva, moćni svećenički lobi”, “najviši vrh HDZ-a i moćna politika”, na kraju se ispostavilo kako je Kero ostao kao Pale sam na svijetu – sam bez igdje ikoga. Uzalud svi mahniti odlasci u Zagreb, povlačenje za rukav raznoraznih tipova u suknjama (kao što je don Šimun Šindija i njemu slični, op.a.) po Zagrebačkoj nadbiskupiji, zivkanje opskurnih saborskih zastupnika kao što su Rade Šimičević i sličnih. Ništa, ali baš ništa nije urodilo plodom pa su tako sva obećanja “prijatelja”, “braće iz crkve” i stranačkih kolega koja je Kero ikad dobio počevši od 9. rujna kada ga je načeo i dokrajčio ZADAR News bila lažna.

To je to. Kero, bye bye 🙂

VIDEO – Profesorica i pedagoginja dobile otkaz jer su ukazivale na nepravilnosti u radu ravnatelja Srednje škole u Biogradu, on ih u službenim dokumentima nazivao “neljudima”

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button