IzdvojenoZadar

Građani ogorčeni na sutkinju Mitru Meštrović: “Na liječenje od ovisnosti od alkohola”

PRVE REAKCIJE

Notorna sutkinja Općinskog suda u Zadru Mitra Meštrović, koju istražuje i odjel krim policije PU zadarske obratila se odvjetniku Branimiru Zorici kako bi podigla privatnu tužbu protiv glavnog urednika i novinara portala ZADAR News Hrvoja Bajla.

Predmet tužbe je tekst objavljen na ZADAR Newsu 26. rujna 2023. godine u čijem naslovu stoji: ““JEDNOM SE PIJANA SRUŠILA U NESVIJEST” – Sutkninja Mitra Meštrović ispijala pive i punila svoje apartmane za vrijeme radnog vremena. Glasnogovornik suda potvrdio: Taj dan nije bila na godišnjem ili bolovanju”.

Novinaru Hrvoju Bajlu Pouku o pravima poslao je, kako u istoj stoji, 6. studenoga 2023. odvjetnik Branimir Zorica. Međutim, kako smo još uvijek u listopadu 2023. godine, a ne u studenom, tako se su se čitatelji ZADAR Newsa u komentarima na društvenim mrežama počeli rugati s Poukom o pravima.

“JEDNOM SE PIJANA SRUŠILA U NESVIJEST” – Sutkninja Mitra Meštrović ispijala pive i punila svoje apartmane za vrijeme radnog vremena. Glasnogovornik suda potvrdio: Taj dan nije bila na godišnjem ili bolovanju

Osim što je cijela privatna tužba koju sutkinja upitnog mentalnog zdravlja Mitra Meštrović pokušava plasirati na zadarski sud nepismena i potpuno krivo sročena, s krivim datumima, mjesecima i činjeničnim stanjem, gotovo da nema javno objavljenog komentara koji bi išao u prilog sutkinji Meštrović.

Evo što u komentarima ljudi pišu o sutkinji Meštrović nakon što je objavljeno da tuži novinara koji ju je snimio kako se za vrijeme radnog vremena alkoholizira po lokalnim birtijama.

  • “Na liječenje od ovisnosti alkohola.”
  • “To je uhodani cirkus … tako su i suca Rogića.”
  • “A njima je već studeni.”
  • “Biće joj fali pa je nadrkana.”
  • “Vjerojatno su trijezni sastavljali ovaj dopis.”
  • “Trebalo je nju tužiti jer ono ponašanje prema čovjeku koji je dobio slomljenu ruku i nos kod nje ispada krivac, a nazivi tipa novinar i blogu su pokazali njenu neutralnost. Žena ne zaslužuje biti na sudu!”
  • “Ne razumijem, kako 6.studenoga 2023…, zar nismo još u listopadu?”
  • “Jadna državo ko nas sve provomir.”
  • “Da čast i ugled ove državne gnjide (koju MI plaćamo) kvariš, a muke tiiii.”
  • “Žalosno od sutkinje.”
  • “Najbolje ti je predloži sučeljavanje oči u oči….ili neka Meštrovića stoji na jednoj nogi….e tu ćeš je dobit sigurno.”
  • “Sloboda svim novinarima i medijima koji nisu korumpirani !
    (nadam se kako me neće nitko pratiti zbog komentara,jbg…samo sam iskren i na strani pravde).”
  • “Možda se najela prezrelih krušaka .? Znate
    alkohol vrije.Nije ni znala da se napila kada se
    probudila. Dajte najte zafrkavati damu??”
  • “Neka tuži to je jedina postavka u njenom ograničenom mozgu da vidimo kako kako ce joj branjenje ici kad joj suradnici počnu okretati leda a oce sigurno zbog sve veće medijske popularnosti, Mitra.”
  • Gore napisani komentari samo su uvod u cijelu nisku komentara koju ogorčeni građani pišu o potezu sutkinje Meštrović da tuži novinara Bajla.

VIDEO – Hrvoje Bajlo: Sutkinja Mitra Meštrović je sramota našeg pravosuđa

Hoće li Bajlo na sud kao svjedoke pozvati Božidara Kalmetu, Zdravka Livakovića, Igora Musapa i Boru Mršića?

Od urednika ZADAR Newsa Hrvoja Bajla doznali smo da će, ako do suđenja dođe, za svjedoke predložiti neka zvučna imena sa zadarske javne scene. Hoće li među njima biti Božidar Kalmeta, Zdravko Livaković, Igor Musap, Bore Mršić i mnogi drugi, doznat ćemo uskoro.

– Zasad ne bih o imenima, ali ću reći samo jedno – sutkinja koja se alkoholizira i pijana pada po kavanama ruglo je našeg pravosuđa. Ono što je napravila Stipi Petrini je za zatvor. Osim što ne zna suditi, u tom slučaju je glumila i liječnika. Dno dna – rekao je nam je Bajlo.

VIDEO – Sutkinja Mitra Meštrović za vrijeme ročišta vrijeđala novinara. Prijavljena je DSV-u

Za podsjetiti je kako je Mitra Meštrović svojim skandaloznim ponašanjem doista narušila ugled zadarskog suda, posebno vrijeđanjem novinara Hrvoja Bajla u predmetu u kojemu je sudila Kalmetinom batinašu i bivšem nogometašu s kriminalnim dosjeom, Jakovu Suraću. Nije zgorega podsjetiti je kako je na ročištima uoči izricanja uvjetne kazne Suraću, Meštrović novinara Bajla izbacivala iz sudnice i nazivala ga “novinarčićem”.

Zbog sutkinje Mitre Meštrović Stipe Petrina doživio blagi moždani udar?

Kada je u pitanju ponašanje prema načelniku Primoštena, Stipi Petrini, skandalozan je podatak da je unatoč medicinskoj dokumentaciji i činjenici da je Petrini ispred zgrade Općinskog suda u Zadru izmjeren tlak 190/110, Meštrović konstatirala da je Petrina raspravno sposoban i “dobre boje lica”. Unatoč preporuci da hitno bude prevezen u bolnicu, Petrina je prisilno ostao na raspravi da bi se kasnije ispostavilo da je doživio blagi moždani udar koji je mogao biti izbjegnut da je sutkinja Meštrović, kojoj su prilikom ulaska u zgradu suda jednom prilike ispadale i malene bočice Pelinkovca, postupila kako je liječnica koja se nalazila u kolima hitne pomoći ispred suda i naložila u svom nalazu.

Zadarska krim policija istražuje sutkinju Mitru Meštrović

NASTAVLJA SE…





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button