IzdvojenoKulturaVijesti

Grdović ekskluzivno: Nisam nastupio u finalnoj noći MIK-a jer sam doznao da je festival namješten

KAŽE DA JE SARKASTIČNO PITAO 'JESAM LI POBIJEDIO'

Pisanje medija kako Mladen Grdović na Melodijama Istre i Kvarnera zbog pijanstva nije mogao otpjevati svoju pjesmu “Od Istre do Prevlake” zadarski kantautor odlučio je oštro demantirati u razgovoru za portal ZADAR News.

Grdović nas je nazvao i objasnio kako je na pozornicu došao nakon što je završio koncert zato što je isti bio – namješten.

– Na dan kad se održavao festival došla mi je u hotel jedna gospođa i rekla kako se već znaju pobjednici festivala. Tada sam odlučio kako neću nastupiti, a na pozornicu sam došao iz zafrkancije s pitanjem “Jesam li pobijedio”. Pošto sam znao tko su pobjednici, tako sam postupio jer smatram da ne bi bilo pošteno ni s moje strane da sam nastupio na festivalu, a pobjednik se već odavno zna. To nema smisla. Sve ostalo je farsa – kazao je u ekskluzivnom razgovoru za ZADAR News Mladen Grdović po prvi put nakon incidenta na MIK-u.

Objasnio je i kako je u Kastvu i Malinskoj profesionalno otpjevao svoju pjesme, međutim, tada nije znao, kako nam je rekao, da je cijeli festival namješten.

– Normalno da sam otpjevao svoju pjesmu profesionalno, ne pjevam ja jedan dan. Iza mene je 45 godina bogate  profesionalne glazbene karijere, ali kad vam netko pročita pobjednike festivala ujutro, a vi biste trebali nastupiti navečer, onda na to Mladen neće pristati po pitanju bilo čega. To jednostavno nema logike niti je pošteno prema ostalim kolegama glazbenicima koji su se dobro namučili da dođu na festival, ali i da snime svoje pjesme. Nije fer niti je pošteno i zato nisam nastupio na finalnoj večeri. Opet bih ponovio sve isto – kazao je za ZADAR News Grdović.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button