IzdvojenoZadar

HDZ-ovac Žan Morović 14-godišnjem djetetu: “Može intimno pitanje? Drkaš li”?

ISCURILE INKRIMINIRAJUĆE PORUKE

Otkako je HDZ-ovac Žan Morović uhićen, vijesti o njemu, njegovo ime i prezime niste imali priliku pročitati u niti jednom mediju u Republici Hrvatskoj.  

Uhićen prijatelj Žana Morovića, pokušao je pobkeći u Bosnu i Hercegivinu

U međuvremenu je uhićena jedna muška osoba koja ima registrirano boravište i prebivalište u Splitsko – dalmatinskoj županiji. Uhićen je izvjesni A.G., inače orguljaš koji je sa Žanom Morovićem, inače bliskim prijateljem Božidara Kalmete, svirao po zadarskim crkvama.

Uz A.G., koji je uhićen u pokušaju prelaska granice s Bosnom i Herecgovinom, navodno je došlo do uhićenja još minimalno četvero punoljetnih osoba koje se dovode u vezu s kaznenim djelima na štetu maloljetne djece. 

Jedino je ZADAR News objavio puno ime i prezime HDZ-ovca Žana Morovića kojega je uhitila policija, a kojega Županijsko državno odvjetništvo u Zadru tereti za spolno zlostavljanje više maloljetnih osoba. 

ZADAR News pisao je i o nakaradnim i bolesnim predstavama koje su se održavale u Osnovnoj školi Bartula Kašića. 

Žan Morović nagovarao maloljetne dječake da na probe dolaze u tajicama, grudnjacima i uskim ženskim čarapama

Danas objavljujemo poruke između Žana Morovića i 14-godišnjeg djeteta. Morovićeva komunikacija je, vidjet ćete to na prvu, bolesna je degutnantna. Morović se s djetetom prvo dopisivao preko WhatsAppa, da bi ga kasnije zamolio da kreira Telegram i da nastave tamo. Omo štk se tamo dkgađalo je nevjerojatno i neprepričljivo. 

Nastavit ćemo s objavama

Zbog velikog javnog interesa i zaštite maloljetne djece od predatora poput Morovića i njemu sličnih ZADAR News ići će s ovom temom do kraja. 

Prvi set poruka potpisnik ovog članka objavio je sinoć na svom WhatsApp kanalu. Tamo je objavljen i 10-minutni audio podcast u kojemu možete čuti opširnije o ovoj gadnoj temi. 

Besplatno pogledajte poruke, poslušajte podcast i zapratite WhatsApp kanal klikom ovdje: https://whatsapp.com/channel/0029Va76SIcEVccEnHGY3m18

Za više sadržaja u realnom vremenu, osim na WhatsAppu, možete nas besplatno zapratiti na Facebooku klikom na ovu i ovu poveznicu. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button