112IzdvojenoZadar

Iz Policije nam kažu da nisu intervenirali zbog javne svađe državne odvjetnice i njenog dečka

KAŽU DA NISU POSTUPALI

Prema informacijama s kojima raspolaže ZADAR News, što smo i objavili, u subotu 4. svibnja 2024. popodne oko 19 i 30 naš čitatelj svjedočio je galami i svađi nasred ulice u kojoj su sudjelovali pravomoćno osuđivani diler i osoba koja je dobila otkaz u Carini i jedna zamjenica Općinske državne odvjetnice u Zadru.

Incident u Arbanasima: Državna odvjetnica vikala na svog dečka i lupala po vlastitom automobilu

Ljudi koji su se u trenutku incidenta našli na ulici i koji su svjedočili nemilom događaju kažu nam da je Državna odvjetnica bila u zelenoj majici raščupane i razbarušene kose i da se jako, ali baš jako i gromko derala na svog pokislog dečka koji nije ni slovo izustio.

– Trajalo je to desetak minuta i bilo je glasno. Gospođa je bila nepočešljana i s kosom u neredu. Djelovala je potpuno van sebe. Izlazila je i ulazila u svoj automobil i vikala na glas. Vrijeđala je dečka i nazivala tuduomom i glupanom, lupala je rukom po krovu svog automobila i pokazivala mu kažiprstom u smjeru svog automobila jer ovaj valjda nije shvaćao o čemu ona priča. Sve u svemu, ružne scene – tvrdi nam čitatelj.

Iz PU zadarske u subotu su nam neslužbeno javili da nisu zaprimili nikakav poziv vezan za sporni incident koji se zbio neposredno blizu hotela ZaDar u vlasništvomu Igora Musapa.

Policija nije intervenirala

Službeni odgovor policike dobili smo jučer i prenosimo ga u cijelosti: 

Nastavo na Vaš upit, dostavljamo odgovor:

Na području gradskog predjela, dana 4. svibnja nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button