GalerijeIzdvojenoZadar

Jasmin Stavros otvara petotjednu manifestaciju ‘Maškare na Viru’ u subotu u 20 sati

"SVEJEDNO MI JE NASTUPAM LI NA VIRU LJETI ILI ZIMI, JER UVIJEK UŽIVAM I UVIJEK SE SJAJNO ZABAVIMO"

Nakon što je cijelo ljeto odrađivao gaže po gradovima, mjestima i klubovima, među ostalim i spektakularnu Virsku noć u nezaboravnom ambijentu, splitski pjevač i glazbenik Jasmin Stavros nije stao i uhvatio predah. Jesen i zima bile su mu koncertne u Sloveniji, potom je na red došao domaći nastup za Silvestrovo u Splitu, pa puno fešti između toga, i napokon u subotu dolazi na Vir na otvaranje manifestacije Maškare na Viru. Iako je ritam bio pakleni, a pjesma kaže „umoran sam prijatelju, umoran“, odmah saznajemo kako Stavros zapravo nikad nije umoran.

– Zapravo se odmaram. Odrađujem neke poslovne sastanke i čekam nastup na mome Viru – kaže jedan od najomiljenijih virskih gostiju. Teško je uopće izbrojiti koliko je koncerata splitski glazbenik odradio na otoku posljednjih godina.

– Nastupao sam zimi i ljeti, pa mogu kazati kako je uvijek bilo sjajno. Vir je sjajno mjesto, vrhunski je personal koji brine o organizaciji, dočeku i koncertu, a publika je odlična. Uvijek se sjajno zabavimo. Vir mi je jedna od najdražih koncertnih destinacija – uvijek rado ističe. Dobro mu je poznat intimistički ambijent pozornice na terasi Kotarine ili Ljetne pozornice, koja će biti domaćin svim događajima Maškara na Viru. Jednom je na otoku zatvorio manifestaciju, sada će se na njegovom koncertu uspostaviti Maškarana Republika.

– Svejedno mi je. Glavno da nas posluži lijepo vrijeme, da ne bude prehladno, pa da se svi lijepo zabavimo. Ja na Viru uživam – ne posustaje Stavros u pohvalama. Na ljeto je s prijateljima Mladenom Grdovićem i Zlatkom Pejakovićem održao nezaboravni koncert na otoku, a snimio je i spot s Duškom Lokinom. Vira nikad dosta.

– Vir mi je u srcu, zaista uživam, pa pozivam sve Virane da dođu te da se zabavimo. Ja sam raspoložen, bend je vrhunski, pa ćemo sigurno uživati – još je poručio Stavros. Koncert počinje u 20 sati uz primopredaju ključeva lokalne vlasti i najvećom maškaranom feštom u Zadarskoj županiji.       

PROGRAM MAŠKARA NA VIRU

  1. veljače (subota): Otvorenje Maškara na Viru i koncert Jasmina Stavrosa (20 sati).
  2. veljače (subota): Koncert Calypso benda (20 sati).
  3. veljače (četvrtak): Dječja karnevalska povorka (10 sati).
  4. veljače (subota): Velika karnevalska povorka i koncert Tempo benda (16 sati).
  5. ožujka (subota): Karnevalske igre i koncert grupe Trofej (18 sati).
  6. ožujka (nedjelja): Koncert Hot Stuff Band (20 sati).
  7. ožujka (utorak): Paljenje Karnevala i koncert Mladena Grdovića (20 sati).

Foto: Službena FB stranica Jasmin Stavros i Virski list.

 

Related Articles

Back to top button