IzdvojenoZadar

KOKOŠARENJE I RUGANJE S GRAĐANIMA POLUOTOKA: Kalmeta HDZ-ovu Škodu godinama besplatno parkira na parking gradske garaže na koji se obični građani ne smiju parkriati

OMOGUČIO SAM SEBI

Predsjednik Županijskog HDZ-a u Zadru i uskočki optuženik za pljačku državnog novca u aferi Remorker Božidar Kalmeta uspio je riješiti problem parkinga na Poluotoku. Naravno, samo za sebe, ne i za ostale građane koji se nemaju gdje parkirati unatoč činjenici da na Poluotoku posjeduju stanove.

Kokošarenje uskočkih optuženika Kalmete i Livakovića

Proizlazi to iz činjenice da je Kalmetu više građana snimilo kako parkira službeni auto koji je u vlasništvu pravomoćno osuđene zločinačke organizacije, HDZ-a, na službeni parking Grada Zadra, odnosno na parking gradske garaže na Muraju. Potvrđuju to fotografije koje su ZADAR Newsu dostavljene, a čitatelj koji nam se javio posebno je ogorčen činjenicom jer se Kalmeta ruga svim stanovnicima Poluotoka koji desetljećima nemaju gdje parkirati svoja vozila.

– Evo, pogledajte i fotografije i video zapise. Gospodin Kalmeta svako jutro oko 8, 9 dođe na službeni parking Grada Zadra i parkira se u na parking gradske garaže na koju nije moguće ući bez podizanja rampe. Radi se o parkingu koji je pod video nadzorom i na koji se ne mogu parkirati obični građani. Dakle, Kalmeta ima i ključ od garaže, kao i daljinski za podizanje rampe. Netko mu je to dao. Vjerojatno sam sebi. I tako se gospodin besramno parkira već deset godina i nitko o tome ništa ne govori. Da paradoks bude veći, na drugoj strani Muraja slobodno se parkira i Zdravko Livaković, i on ima daljinski za podizanje stupića i nitko im ništa ne može. Najtužnije u cijeloj ovoj priči s Kalmetinim kokošarskim klošarenjem oko parkinga je to da se tu parkira s automobilom čiji je vlasnik HDZ – govori nam ogorčeni stanovnik Poluotoka koji nerijetko svoj automobil nema gdje parkirati.

Svinjsko ponašanje zločinačkog klana: Dukić i Kalmeta omogućili Livakoviću parkiranje u strogo zabranjenoj zoni na Muraju

Kalmeta se s HDZ-ovim autom parkira na parking na koji se ne smiju parkirati obični građani kad god poželi

Iz Grada Zadra nisu odgovarali na naše pozive, međutim, činjenica da se Kalmeta parkira na službeni parking Grada Zadra, a da nije gradski dužnosnik samo dodatno potkrjepljuje činjenicu kako prvi uskočki optuženik za pljačku novca iz državnog proračuna ima svoj grad i kako mu nitko ništa ne može. Do kad?





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button