IzdvojenoZadar

Marko Vučetić o Mariju Vuksanu i ogromnim honorarima koje mu isplaćuje Turistička zajednica: “Najjeftiniji novinari su najskuplji”

REAKCIJA PREDSJEDNIKA GRADSKOG VIJEĆA

Dan nakon što je ZADAR News ekskluzivno objavio dokument iz kojega je razvidno kako je na suludi projekt Turističke zajednice u kojemu je u obilatim honorarima uživao notorni Mario Vuksan uloženo više od 150 tisuća kuna, razgovarali smo s predsjednikom Gradskog vijeća, Markom Vučetićem kojega je Vuksan prozvao u sramotnom tekstu kojega je objavila Slobodna Dalmacija.

DOZNAJEMO: Turistička zajednica iskeširala je više od 150 tisuća kuna na nebulozan projekt Marija Vuksana – na naš račun se opijao po vinarijama i jeo po restoranima

Vučetić intelektualno potopio notornog Vuksana

– Najjeftiniji novinari su najskuplji – rekao nam je Vučetić i zamolio nas da ovo bude jedina izjava koju će dati na temu Vuksan.

Podsjetimo, ZADAR News jučer je otkrio kako je Turistička zajednica Grada Zadra obilato plaćala honorare Vuksanu koji je, prema vlastitom priznanju, trebao biti dio delegacije koja je osramotila Zadar u New Yorku. O kokainskom ludovanju Zadrana u New Yorku pisali su zadarski novinari, a na njih su se očitovali i pojedini političari. Sve to zasmetalo je Vuksanu koji je u jednom od tekstova u Slobodnoj Dalmaciji brutalno izvrijeđao intelektualce, novinare i sve one koji su se usudili osuditi raskalašeno ponašanje zadarske grupe ljudi koja je na račun poreznih obveznika otišla u daleku Ameriku i propisno osramotila Zadar.

‘Mario Vuksan je notorni pijanac. Lani sam ga podizao s poda dok je povraćao po parkingu restorana Niko’





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button