IzdvojenoZadar

Mate Lukić brani Kalmetu: “On je šef HDZ-a i ima pravo parkirati na parking gradske garaže”

BRANI NEOBRANJIVO

Nakon što smo jučer objavili informaciju kako je predsjednik Županijskog HDZ-a u Zadru i uskočki optuženik za pljačku državnog novca u aferi Remorker Božidar Kalmeta uspio riješiti problem parkinga na Poluotoku, naravno, samo za sebe, ne i za ostale građane koji se nemaju gdje parkirati unatoč činjenici da na Poluotoku posjeduju stanove i kako se protuzakonito parkira na praking gradske garaže, kontaktirali smo gradskog vijećnika i predsjednika Županijskog HSP-a Matu Lukića da se očituje o ruganju s građanima Poluotoka i kokošarenju Božidara Kalmete.

KOKOŠARENJE I RUGANJE S GRAĐANIMA POLUOTOKA: Kalmeta HDZ-ovu Škodu godinama besplatno parkira na parking gradske garaže na koji se obični građani ne smiju parkriati

Mate Lukić ponizno brani neobranjivo

Lukić, standardno, kada je Kalmeta u pitanju, ostaje ponizan, nisko i krotko u stavu ne mareći previše za interese građana Poluotoka. Kalmetu opravdava, što je i bilo za očekivati.

– Nema tu ništa dramatično da se šef stranke koja je na vlasti parkira ispred županije ili grada. Ne znam što bih rekao više. Barem se ne parkira kao Radeta na trokutu – rekao nam je Lukić.

Uskočki optuženici Kalmeta i Livaković poznati su zadarski muktaroši

A da i Kalmeta i Livaković protuzakonito parkiraju na mjestima na koje se obični građani ne smiju ni primirisati upozorilo nas je više građana koji su snimili poznate uskočke optuženike kako parkiraju vozila u zabranjenoj zoni na Muraju. Kalmeta službeni auto koji je u vlasništvu pravomoćno osuđene zločinačke organizacije, HDZ-a tako bez problema parkira na službeni parking Grada Zadra, odnosno na parking gradske garaže na Muraju, dok se Livaković neometano parkira u zabranjenoj zoni ispred hotela Bastion.

– Evo, pogledajte i fotografije i video zapise. Gospodin Kalmeta svako jutro oko 8, 9 dođe na službeni parking Grada Zadra i parkira se u na parking gradske garaže na koju nije moguće ući bez podizanja rampe. Radi se o parkingu koji je pod video nadzorom i na koji se ne mogu parkirati obični građani. Dakle, Kalmeta ima i ključ od garaže, kao i daljinski za podizanje rampe. Netko mu je to dao. Vjerojatno sam sebi. I tako se gospodin besramno parkira već deset godina i nitko o tome ništa ne govori. Da paradoks bude veći, na drugoj strani Muraja slobodno se parkira i Zdravko Livaković, i on ima daljinski za podizanje stupića i nitko im ništa ne može. Najtužnije u cijeloj ovoj priči s Kalmetinim kokošarskim klošarenjem oko parkinga je to da se tu parkira s automobilom čiji je vlasnik HDZ – izjavio je za ZADAR News ogorčeni stanovnik Poluotoka koji nerijetko svoj automobil nema gdje parkirati.

Svinjsko ponašanje zločinačkog klana: Dukić i Kalmeta omogućili Livakoviću parkiranje u strogo zabranjenoj zoni na Muraju

I dok se Kalmeta s HDZ-ovim autom parkira na parking na koji se ne smiju parkirati obični građani i to kad god poželi, iz Grada Zadra nisu odgovarali na naše pozive, međutim, činjenica da se Kalmeta parkira na službeni parking Grada Zadra, a da nije gradski dužnosnik samo dodatno potkrjepljuje činjenicu kako prvi uskočki optuženik za pljačku novca iz državnog proračuna ima svoj grad i kako mu nitko ništa ne može.

HDZ-ovci pokušali dokazati da se na fotografiji ne nalazi Kalmeta, a onda je objavljena fotografija na kojoj se nalazi glavom i bradom Kalmeta u HDZ-ovoj Škodi na parkingu gradske garaže

Fotografija koju smo jučer objavili izazvala je i brojne polemike na društvenim mrežama, konkretnije na Facebooku ZADAR Newsa. Točnije, objava koja ima preko 100 tisuća pregleda izazvala je zgražanje građana koji su Kalmetu nazivali pogrdnim imenima, kao i HDZ koji upravlja gradom. Nekoliko HDZ-ovaca pokušalo je uvjeriti ostale čitatelje ZADAR Newsa da se na fotografiji automobila ne vidi Kalmeta, odnosno da je vjerojatno netko od HDZ-ovaca na parking gradske garaže parkirao auto. Nakon toga glavni urednik ZADAR Newsa objavio je fotografiju istog automobila na istom parkingu u kojemu se nalazi osobno Božidar Kalmeta. Tada je rasprava prestala, a komentari koji su branili neobranjivo netragom su nestali.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button