GalerijeZADAR SportZadne-Izdvojeno

FOTOGALERIJA Najbolji u 2013. – Josip Bepo Filipi i Lucija Mijolović

imageUkupno 30 medijskih djelatnika iz Zadarske županije su odlučili: boksač Josip Bepo Filipi je najbolji sportaš, plivačica Lucija Mijolović najbolja sportašica, posada Jedriličarskog kluba Sv. Krševan, Šime Fantela i Igor Marenić je najbolja momčad, posada Jedriličarskog kluba Uskok Enia Ninčević i Romana Župan je najbolja ekipa, a plivač Leo Bavdek najveća je sportska nada Zadarske županije u 2013. godini.

Poznati su i dobitnici preostalih dviju titula: Zadrani u svijetu i Trofej Zadarski. Tako je nogometaš Luka Modrić najbolji sportaš Zadarske županije koji ne nastupa za zadarski klub, a veslač Luka Baričević osvojio je najviše glasova čitatelja te tako zaslužio Trofej Zadarski. Rezultati su to 20. akcije u kojoj Zadarski list nagrađuje najbolje pojedince i sportske kolektive u protekloj godini.

Dodjela priznanja održana je jučer u VIP salonu dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku, a osim nagrađenih okupila je brojne zadarske sportske djelatnike. Zadarski list već godinama jedini u Zadarskoj županiji organizira ovakav izbor i to uvijek 15. siječnja, kada je održan i prvi izbor 1995. godine.

[nggallery id=47]





Related Articles

Back to top button