IzdvojenoZadar

Notorna sutkinja Mitra Meštrović Pupovac podnijela još jednu tužbu protiv novinara koji je otkrio da se alkoholizirala i punila apartmane za vrijeme radnog vremena

NOVINAR BAJLO JOJ ODGOVORIO VIDEOM

Notorna sutkinja Mitra Meštrović Pupovac podnijela je još jednu, drugu u nizu tužbu protiv novinara i glavnog urednika ZADAR Newsa Hrvoja Bajla jer ju je razotkrio objavivši fotografije i postove na Facebooku iz kojih jasno proizlazi da je sutkinja bila alkoholizirana za vrijeme radnog vremena.

Građani ogorčeni na sutkinju Mitru Meštrović: “Na liječenje od ovisnosti od alkohola”

Druga je to tužba koju je Meštrović Pupovac podnijela protiv novinara Bajla, a sve u nakani da ga ušutka i kako javnost ne bi znala da se suci moraju pridržavati svog etičkog kodeksa.

Sutkinja tuži novinara u čijem predmetu još uvijek ne postoji pravomoćna presuda, a novinar je u istom predmetu žrtva i oštećenik

Za napomenuti je i podatak kako je sutkinja Meštrović Pupovac i dalje aktivna sutkinja u predmetu koji se vodi protiv batinaša Božidara Kalmete koji je novinaru Bajlu zbog njegovog istraživačkog rada za tjednik Nacional i portal Index, što mu je i spočitao za vrijeme napada, 2018. godine slomivši mu ruku.

Iako nova pravomoćna presuda u ovom predmetu ne postoji, sutkinja od koje je i Općinsko državno odvjetništvo zatražilo izuzeće u spomenutom predmetu, tuži novinara iako je u aktivnom predmetu novinar Bajlo žrtva i oštećenik.

“JEDNOM SE PIJANA SRUŠILA U NESVIJEST” – Sutkninja Mitra Meštrović ispijala pive i punila svoje apartmane za vrijeme radnog vremena. Glasnogovornik suda potvrdio: Taj dan nije bila na godišnjem ili bolovanju

Meštrović Pupovac uzela je odvjetnika koji dijeli isti odvjetnički ured s odvjetnikom Kalmetinog batinaša

Zanimljivo, sutkinja Mitra Meštrović Pupovac za svog odvjetnika odabrala je Branimira Zoricu koji djeli isti odvjetnički ured s Ivom Brkićem, odvjetnikom Kalmetinog batinaša kojemu, kao što smo već pisali “sudi” Meštrović Pupovac.

Novinar Bajlo komentirao je na svom Facebooku novu nebulozu sutkinje Meštrović Pupovac:





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button