IzdvojenoZadar

Osuđivani i smijenjeni Ivica Kero i njegova supruga Božena pod istragom krim policije: Jesu li izvlačili novac iz Srednje škole Biograd na Moru?

ISTRAGA U FINALNOJ FAZI

Notorni Ivica Kero, sada već bivši ravnatelj Srednje škole Biograd na Moru kojega je uskratom potpisa doslovce smijenio ministar Radovan Fusch ovih dana ne miruje. Preko svojih podanika u školi koju je, prema ocjenama i rješenjima Prosvjetne inspekcije vodio protuzakonito, na sve načine očajnički pokušava ostaviti dojam kako se “uskoro vraća na ravnateljsku funkciju”.

Gotovo je, ZADAR News smijenio je Ivicu Kera

ZADAR News je smijenio Ivicu Kera: Ministar Radovan Fuchs uskratio mu je suglasnost Ivici za novi mandat

Visoki izvor u Ministarstva znanosti i obrazovanja potvrdio je ZADAR Newsu kako ne postoji ni teoretska šansa da Kero ponovno postane ravnatelj, pa ni v.d. ravnatelja biogradske škole.

Ivica Kero već je osuđen zbog vrijeđanja profesorice Škare i profesora Vulin

S druge strane, izvori iz zadarske policije potvrdili su ZADAR Newsu kako se protiv Kera i njegove supruge Božene vode izvidi zbog teških zlouporaba i izvlačenja novca iz školskog budžeta. Hoće li istrage u konačnici rezultirati i optužnicama, ostaje nam za vidjeti. Prema našim izvorima, inkriminacije na račun Kere su poprilično ozbiljne i utemeljene.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Kero ima problema sa zakonom. On je, naime, u studenom 2022. godine nepravomoćno osuđen zbog vrijeđanja profesorice Zrinke Škare i profesora Jakova Vulina, odluka je to Općinskog suda u Zadru.

Božena Kero

Supruga Ivice Kera želi postati ravnateljica – izvori iz Ministarstva i Zadarske županije: Nema nikakve šanse

Da tuga u cijelom slučaju Ivice Kera bude veća, njegova supruga Božena, koja je zaposlenica Srednje škole Biograd na Moru navodno želi postati ravnateljica škole, međutim, kao što smo već pisali, osim što je zajedno sa svojim suprugom Ivicom pod istragom krim policije, šansa da iti jedan član obitelji Kefo završi na nekoj od ključnih funkcija u školi koju je osranotio Ivica Kero ne postoji. 

Prema našim izvorima iz Ministarstva i iz Zadarske županije ne postoji teoretska šansa da bi Božena mogla postati ravnateljica biogradske gimnazije. 

– Ne, ne i ne. Kategorički ne. Dakle, ne postoji niti jedan posto šanse da ona postane ravnateljica, ali ni da se Ivica Kero vratia na ravnateljsku funkciju u biogradsku gimnaziju. Nema tog scenarija ili plana kojega kuju da bi u konačnici došli do toga da je ona ravnateljica ili v.d. ravnateljice Srednje škole Biograd na Moru – uvjerava nas vrlo visoki izvor iz Zadarske županije.

Izvor iz Ministarstva znanosti obrazovanja također je jasan – Božena Kero ne može i neće proći.

– Ta priča s obitelji Kero je završena. Treba vidjeti što je s kriminalističkom istragom. Ono što znam je to da ministar Radovan Fuchs neće dopustiti da Ivica Kero niti njegova supruga kroče na ravnateljsku funkciju – uvjerava nas izvor koji nam dosad nikad nije dao krivu informaciju.

OPĆINSKI SUD PRESUDIO – Ivica Kero osuđen zbog vrijeđanja profesorice Škare i profesora Vulina

Ivica Kero i njegova supruga Božena nalaze se pod istragom krim policije – jesu li izvlačili novac iz školskog budžeta?

Konačno, valja se podsjetiti kako je notorni Kero inicijalno u žižu javnosti dospio zbog neisplaćivanja novca prikupljenoga u humanitarnoj akciji za teško oboljelo dijete. Nakon što su ga profesorice Zrinka Škara i pedagoginja Anđela Vulina prijavile zbog tog nedjela, Kero im je udijelio otkaze zbog “iskrivljenog ponašanja”.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button