ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Šime Buterin osvojio drugi Masters

U subotu, 12.05.2012. odigran je posljednji, deseti turnir iz serije mastersa Zadarske županije. Vrlo dobra posjeta, 39 igrača, a nitko nije nezadovoljan napustio Zemunik. Ipak, najzadovoljniji može biti Šime Z.Buterin koji je nakon slavlja na petom mastersu u „Terri“ sve ponovio i u „CD-u“. Ovog puta je odličan rezultat ostvario još uvjerljivije, sa samo jednim izgubljenijm setom i to od Daniela Krizmana u finalu desne strane.

Prvo se  na njegovom putu našala domaća uzdanica Dalibor Cico Čanković a zatim i Luka Zubčić. Nakon što je njih dvojicu riješio bez večih problema isto je ponovio i protiv sve boljeg Romana Skroče. U polufinalu desne strane odličan otpor pružio mu je još jedan domaći igrač, Marin Šarić, ali i on je ispračen bez osvojenog seta. U finalu desne strane suprotstavlja mu se Daniel Krizman i on prvi na turniru uzima set protiv odličnog Šime Z.Buterina ali to je bilo sve što je mogao. Daniel Krizman je morao u repesaž, u finale lijeve strane a tamo ga je čekao odlični Marin Šarić. Obojica su pružila vrhunsku igru ali malo sretniji, smireniji i za strelicu bolji bio je ipak Daniel Krizman uz odličan izlaz sa 127.

Finale turnira bilo je repriza finala desne strane i očekivao se žestok okršaj ali izgleda da je Daniel Krizman, ipak, svoje najbolje strele već potrošio i uvjerljivih 2:0 za Šimu Z.Buterina i drugo slavlje na mastersima ove sezone.

Turnir je bio posebno zanimljiv iz razloga što je ovo bila posljednja šansa da se promjeni stanje u ukupnom poretku te da neki igrači koji do sada nisu bili zadovoljni svojim plasmanom pokušaju izboriti završni masters, top-16 Zadarske županije.  Šanse su imali Daniel Stipčević, Mateo Iveljić, Tonći Iveljić, Luka Zubčić, Denis Paravinja i Romano Skroče. Svi oni su se nadali dobrom plasmanu ali im je trebao i kiks nekog od trojca Jure Jerak, Mladen Kurtin i Toni Frleta kako bi se ugurali u među 16. Kako je navedeni trojac rano ispao s turnira, M.Kurtin i J.Jerak u prvom a T.Frleta u drugom kolu, igračima ispod njih se ukazala prilika da probojem među šest najboljih izbore završni masters.

Denis Paravinja je rušio sve pred sobom (V.Eškinja, Š.Katuša, N.Lončar) ali mu se na putu prvo desio Marin Šarić koji ga je izbacio sa desne strane, a zatim i Ivan Zubčić koji ga je pobijedio na lijevoj strani i ostavio ga na diobi 9-12 mjesta. Nedovoljno bodova za Denisa Paravinju.

Daniel Stipčević – Livio je nakon osvajanja drugog mjesta na domaćem terenu u „Barbi“ tražio još jedan visok plasman za proboj u top 16. Dobro je krenuo, s desne strane je uklonio direktnog konkurenta, Mladena Kurtina, ali ga je u slijedećem kolu zaustavio Mateo Bencun, klupski suigrač M.Kurtina. Na lijevoj strani D.Stipčević izbacuje D.Čankovića ali nalijeće na još jednog igrača Jazina 2, Ivan Zubčića i tu je priči bio kraj.

Romano Skroče je odigrao dobar turnir, u prvom kolu je izbacio A.Marušića (uz jedan savršeni 180), a u drugom je eliminirao N.Barića i najavio da bi mogao jako visoko. Ipak, nalijeće na izvanrednog Šimu Z.Buterina i seli na lijevu stranu gdje njegov klupski suigrač, Ivan Matak, nema milosti i ostavlja R.Skroču na diobi 9-12 mjesta.

U igri su bila još dva igrača, Luka Zubčić i Mateo Iveljić a ždrijeb ih je spojio na lijevoj strani, za ulazak među osmoricu najboljih. Prije toga je Luka Zubčić pobijedio M.Zelanta, Nevena Dokozu i Nina Barića ali je poražen od, naravno, Šime Z.Buterina. Mateo Iveljić, koji vrijedi puno više od 21.mjesta gdje se nalazio prije početka turnira, u direktnom okršaju lako izlazi na kraj sa Lukom Zubčićem, pri čemu demonstrira odličan izlaz sa 135. Prije toga, M.Iveljić je savladao Tonija Frletu, Borisa-Bobu Čubrića i pomalo nesretno izgubio od D.Krizmana. U drugom setu, Mateo Iveljić je imao obični 20 za pobjedu i prolaz u dva seta, ali neće ruka nego u tripl i što bi rekli Zemuničani „preora je“. U trećem setu, Mateo Iveljić ponovo odličan ali D.Krizman pokazuje zašto je u vrhu Zadarskog pikada, umjesto svojih brojeva, 20 i 18, spušta se na 19 i savršenom serijom od 171 preokreće meč na svoju stranu. Za ulazak među posljednju šestoricu a time i na top 16, trebala mu je pobjeda protiv odličnog Bože Smolića ali usprkos vrlo dobroj igri (180 u prvom setu) uspio je zakomplicirati stvar na izlazu sa 62 a B.Smoliću netreba dva puta nuditi. Božo Smolić je ovom pobjedom uspio i na četvrtom turniru za redom biti među 6 prvoplasiranih čime je još jednom potvrdio odličnu formu.

Domaći navijači najviše su očekivali od svog udarnog dvojca, Marina Šarića i Dalibora Čankovića. Nažalost, D.Čanković-Cico nije pružio svoju najbolju igru i smjestio se na diobi 17-24. mjesta ali s obzirom na neugodnu ozljedu koja je iza njega vjeruje se da će na završnom mastersu biti u top formi.  Zato je u pravom elementu bio Marin Šarić. Prvo je s lakoćom riješio Matu Bulića i Marka Kresovića a nešto teži posao u kojem je izvojevao pobjedu imao je protiv B.Smolića (2:1). Slijedeći na repertoaru je bio D.Paravinja ali ni on nije mogao više od jednog seta. Na lijevoj strani, M.Šarić se našao nakon poraza od Š.Z.Buterina ali tek tada odigrava svoje najbolje partije. Za pobjedu protiv Ivana Mataka pogodio je izlaz u petom krugu sa 101 a u slijedećem kolu još jednom pobjeđuje B.Smolića, ponovo 2:1. U izjednačenom finalu lijeve strane, tijesno je poražen od D.Krizmana ali prema njegovim riječima: „Glavno da je jedna kanta ostala doma“ lako se može zaključiti da je zadovoljan odigranim turnirom.

Nesretno, četvrto mjesto uzeo je B.Smolić, a dvojac iz Vidikovca, Ivan Matak i Marin Čolak morao se zadovoljiti diobom 5.i 6. mjesta. Oktet najboljih na turniru zatvaraju Ivan Zubčić i Mateo Iveljić kojem je trebala još samo stepenica više da bi u zadnji trenutak ušao među top 16. Ivan Zubčić, vodeči igrač županijske rang liste, je kao i na prošlom turniru u „3M“-u osvojio „tek“ sedmo mjesto ali je i dalje uvjerljivo prvi u ukupnom poretku. Sam je rekao :“pokušavam odigrati opušteni turnir i tempiram formu za završnicu kupa i završni masters, tako da me trenutno slabiji rezultati ne opterećuju previše.“

Mate Pinčić i njegova ekipa uložili su mnogo truda oko organizacije i svaka ima čast što su u kratkom vremenu uspjeli organizirati solidan turnir a ne treba spominjati i podsjećati kako Zemuničani ugošćuju. Meso vrhunsko s glavnim kuharom Kirom izmamilo je sponatani aplauz.

Ipak, najviše pohvale moraju se uputiti Romani Vidović koja je iako nježnijeg spola, pružila pravu mušku igru i ostvarila tri pobjede. Nakon prvog kola u kojem je izgubila od Tonija Frlete a nije se znalo tko od njih dvoje ima veću tremu, na lijevoj je strani potaracala Niku Ražova, Bobu Čubrića i Marka Kresovića. Ivan Matak, iako đentlmen, ipak nije dozvoli iznenađenje. Na kraju je Romana zauzela odlično 13.mjesto. Svaka joj čast na hrabrosti a za prikazanu igru može joj se samo čestitati. Bravo Romana, dala si odličan primjer i ostalim curama ali i nama iz saveza da u Zadarskoj županiji postoji interes i ženske populacije za pikadom.

Na kraju, kad se sve zbroji, odlično subotnje druženje u veseloj Zemuničkoj atmosferi sasvim sigurno su veliki vjetar u leđa domaćinima za organizaciju sličnih manifestacija.

Kako je ovo bio posljednji, deseti turnir iz masters serije PSZDŽ , na ukupnoj rang listi nije bilo previše značajnih promjena ali valja podsjetiti da su završni topo 16 turnir izborili:

mjesto

prezime i ime

klub

ukupno bodova

1

ZUBČIĆ IVAN Jazine II

342

2

KRIZMAN DANIJEL Jazine II

242

3

BUTERIN ŠIME Z Novi Bokanjac

224

4

STURNELA ROKO Jazine II

213

5

MATEK SLAVEN Zara

165

6

SMOLIĆ BOŽO Barba

160

7

BARIĆ NINO Novi Bokanjac

159

8

ŠARIĆ MARIN CD

157

9

BUTERIN IVAN Novi Bokanjac

140

10

RAŽNJEVIĆ IVAN Liberty

134

11

MATAK IVAN Vidikovac

132

12

BENCUN MATEO Jazine II

129

13

ČANKOVIĆ DALIBOR CD

118

14

KURTIN MLADEN Jazine II

107

15

JERAK JURE Barba

106

16

FRLETA TONI 3 M

105

 

Malo ispod njih su ostali:

mjesto

prezime i ime klub

ukupno bodova

17

ZUBČIĆ LUKA Jazine II

96

17

IVELJIĆ MATEO 3 M

96

19

STIPČEVIĆ DANIJEL Barba

95

20

IVELJIĆ TONĆI 3 M

82

20

PARAVINJA DENIS Liberty

82

 

Nakon posljednjeg mastersa zna se i ždrijeb završnog turnira (09.06.2012.) koji će se odigrati u „Kvartu“, domaćem terenu PK Jazine 2, a parovi su:

1

ZUBČIĆ IVAN

16

FRLETA TONI

8

ŠARIĆ MARIN

9

BUTERIN IVAN

5

MATEK SLAVEN

12

BENCUN MATEO

4

STURNELA ROKO

13

ČANKOVIĆ DALIBOR

6

SMOLIĆ BOŽO

11

MATAK IVAN

3

BUTERIN ŠIME Z

14

KURTIN MLADEN

7

BARIĆ NINO

10

RAŽNJEVIĆ IVAN

2

KRIZMAN DANIJEL

15

JERAK JURE

 





Related Articles

Komentari

  1. Pingback: vcc buy
  2. Pingback: bitcoincard
  3. Pingback: WerdenBank.com
  4. Pingback: adnetwork
  5. Pingback: telegram bots
  6. Pingback: para kazanma
  7. Pingback: Service Angels
  8. Pingback: 우리카지노
  9. Pingback: 메리트카지노
  10. Pingback: Cardano (ADA)
  11. Pingback: Vidalista 40mg
  12. Pingback: get info
  13. Pingback: Click
  14. Pingback: Guns for sale
  15. Pingback: Click Here
  16. Pingback: มือถือ
  17. Pingback: click
  18. Pingback: more
  19. Pingback: check it
  20. Pingback: more
  21. Pingback: read here
  22. Pingback: click
  23. Pingback: Kamagra
  24. Pingback: Sterile Gloves
  25. Pingback: Kamagra żel
  26. Pingback: crossdressers cams
  27. Pingback: Nanimo SEO
  28. Pingback: vibrating panty
  29. Pingback: SUPREME CANNABIS
  30. Pingback: d bal
  31. Pingback: generate password
  32. Pingback: learn more
  33. Pingback: find out more
  34. Pingback: strapon vibrator
  35. Pingback: Pat Mesiti
  36. Pingback: Trekking in India
  37. Pingback: SEO Marketing
  38. Pingback: Hair Growth
  39. Pingback: recette
  40. Pingback: Batman 66
  41. Pingback: canada wide
  42. Pingback: realistic dildo
  43. Pingback: about
  44. Pingback: bestuurbare auto
  45. Pingback: bàn học cho bé
  46. Pingback: gas fireplace
  47. Pingback: W88.ltd
  48. Pingback: W88
  49. Pingback: w88vnbet
  50. Pingback: it recycling
  51. Pingback: Dildo
  52. Pingback: sex toys
  53. Pingback: bondage spank
  54. Pingback: vibrator
  55. Pingback: sattamatka
  56. Pingback: realistic dildo
  57. Pingback: porn
  58. Pingback: bitcoin multiply
  59. Pingback: sex education
  60. Pingback: male sex toys
  61. Pingback: Colt Python
  62. Pingback: pendik eskort
  63. Pingback: slot online
  64. Pingback: 프록시 우회
  65. Pingback: sex life
  66. Pingback: buy kratom
  67. Pingback: phim hiếp dâm
  68. Pingback: thrusting sex toy
  69. Pingback: quartz watches
  70. Pingback: Nearest Hair Salon
  71. Pingback: phim sex medio
  72. Pingback: Gun Shops near me
  73. Pingback: Gym Near me
  74. Pingback: ny times daily
  75. Pingback: fblink88vn
  76. Pingback: bulk pork belly
  77. Pingback: Cannabis Oil
  78. Pingback: PARROTS FOR SALE
  79. Pingback: Raag Consultants
  80. Pingback: oranum
  81. Pingback: adam and eve dildo
  82. Pingback: Canada dating app
  83. Pingback: bong88.com
  84. Pingback: w88 club
  85. Pingback: Edibles
  86. Pingback: jfd.news
  87. Pingback: buy delta 8 online
  88. Pingback: best cbd gummies
  89. Pingback: NLP Coach
  90. Pingback: share
  91. Pingback: SeekHash
  92. Pingback: foreclosure fraud
  93. Pingback: exness
  94. Pingback: classic vibrator
  95. Pingback: BIG CHIEF EXTRACTS
  96. Pingback: free date site UK
  97. Pingback: Ruger Handguns
  98. Pingback: Kelowna movers
  99. Pingback: Takeout Parksville
  100. Pingback: deal site uk
  101. Pingback: wbet club
  102. Pingback: olgun escort
  103. Pingback: escort istanbul
  104. Pingback: Roofers Parksville
  105. Pingback: Chaise Lounge Sofa
  106. Pingback: Sig Mpx
  107. Pingback: Liqueur
  108. Pingback: bladeless fan info
  109. Pingback: king crab for sale
  110. Pingback: CBD oils
  111. Pingback: mesothelioma types
  112. Pingback: Victor Metlege
  113. Pingback: software reviewer
  114. Pingback: BUY HBCUO
  115. Pingback: delta 8 moon rocks
  116. Pingback: buy kush online
  117. Pingback: Buy Guns Online
  118. Pingback: trauma recovery
  119. Pingback: جرسلين
  120. Pingback: Primary Care
  121. Pingback: Mac support
  122. Pingback: Pool Finish
  123. Pingback: feminism
  124. Pingback: Apple POS
  125. Pingback: Baby G
  126. Pingback: politics
  127. Pingback: ??????? happyluke
  128. Pingback: Dyr tegning
  129. Pingback: fmovies
  130. Pingback: mersin escort
  131. Pingback: Andrea Alegre
  132. Pingback: vn88bet
  133. Pingback: vn88slot
  134. Pingback: vnw88
  135. Pingback: fun88
  136. Pingback: best male stroker
  137. Pingback: prostate vibrator
  138. Pingback: Male Masturbator
  139. Pingback: MILF Porn
  140. Pingback: prostate milking
  141. Pingback: best male stroker
  142. Pingback: realistic dildo
  143. Pingback: کس تنگ
  144. Pingback: 188sport
  145. Pingback: 더온카지노
  146. Pingback: 1gomibet
  147. Pingback: bk8vn.com
  148. Pingback: streamcomplet
  149. Pingback: streaming gratuit
  150. Pingback: jbovietnam
  151. Pingback: sbobet
  152. Pingback: realistic stroker
  153. Pingback: strawberry clery
  154. Pingback: myts about sex
  155. Pingback: best male stroker
  156. Pingback: best in ottawa
  157. Pingback: ekvira devi dhule
  158. Pingback: ksl classifieds
  159. Pingback: jewelry gift boxes
  160. Pingback: bk8
  161. Pingback: fb88 link
  162. Pingback: wilkinson sword
  163. Pingback: dachshund for sale
  164. Pingback: blowjob sex toy
  165. Pingback: Agence marketing
  166. Pingback: link m88
  167. Pingback: best sex toys
  168. Pingback: lCY brighton
  169. Pingback: aromatherapy
  170. Pingback: Mesiti
  171. Pingback: izrada sajtova
  172. Pingback: Mystery
  173. Pingback: PUFF BAR WEED
  174. Pingback: sàn forex
  175. Pingback: landor arms tx 801
  176. Pingback: magic mushrooms
  177. Pingback: Bartier Perry
  178. Pingback: gv-rx195p256d-rh
  179. Pingback: buy ssd vps
  180. Pingback: Benelli SuperSport
  181. Pingback: stock market today
  182. Pingback: Forex news
  183. Pingback: lego techinc
  184. Pingback: RissMiner
  185. Pingback: dizziness
  186. Pingback: bitcoin
  187. Pingback: alex aniston
  188. Pingback: Safari in Uganda
  189. Pingback: sig sauer firearms
  190. Pingback: karimi sikin benim
  191. Pingback: strokers
  192. Pingback: Rolex Submariner
  193. Pingback: blucifer strain
  194. Pingback: in Canada
  195. Pingback: raw garden carts
  196. Pingback: happyLuke
  197. Pingback: Science
  198. Pingback: mango jull pods
  199. Pingback: Rent a car Bar
  200. Pingback: Finance
  201. Pingback: www.happyruck.com
  202. Pingback: Artvin Gazette
  203. Pingback: happyruck
  204. Pingback: live sex
  205. Pingback: Custom Software
  206. Pingback: watchful eye
  207. Pingback: Phen Q for sale
  208. Pingback: walther ppk in 9mm
  209. Pingback: DailyCBD
  210. Pingback: 파워볼
  211. Pingback: beretta cheetah
  212. Pingback: credit repair book
  213. Pingback: saint edge
  214. Pingback: sig legion
  215. Pingback: live resin stiiizy
  216. Pingback: yeet cannon g1
  217. Pingback: 5.7
  218. Pingback: disposal computer
  219. Pingback: friendly farms ca
  220. Pingback: Website design
  221. Pingback: g spot sex toys
  222. Pingback: female vibrators
  223. Pingback: huge dildo
  224. Pingback: butt plug trainer
  225. Pingback: education
  226. Pingback: divorce lawyers
  227. Pingback: Motorcycle Jeans
  228. Pingback: DILAUDID 8 MG
  229. Pingback: kel tec 380 review
  230. Pingback: clit vibrator
  231. Pingback: condonlotto.com
  232. Pingback: gbl solvent
  233. Pingback: spbo macau odds
  234. Pingback: krt disposable
  235. Pingback: Hi-Point carbine
  236. Pingback: Kilimanjaro Trek
  237. Pingback: FREEELOTTO
  238. Pingback: aonwailotto
  239. Pingback: best male sextoys
  240. Pingback: online vvc
  241. Pingback: boyama
  242. Pingback: green tip 556
  243. Pingback: motylarnia poznań
  244. Pingback: pelet producent
  245. Pingback: male sex toy
  246. Pingback: seo social media
  247. Pingback: Hk vp9
  248. Pingback: terapeuta dla par
  249. Pingback: kim jest mecenas
  250. Pingback: exipure review
  251. Pingback: anal escort
  252. Pingback: glo cart flavors
  253. Pingback: pik
  254. Pingback: bonne maman
  255. Pingback: cz bren 2 for sale
  256. Pingback: Glock 19
  257. Pingback: poojaescorts.in
  258. Pingback: cash for cars
  259. Pingback: BERETTA 92FS
  260. Pingback: ps 5 for sale
  261. Pingback: carihuela
  262. Pingback: Guided-Meditation
  263. Pingback: economics
  264. Pingback: NAV là gì
  265. Pingback: Google
  266. Pingback: scrap car removal
  267. Pingback: canadian podcast
  268. Pingback: Latest News
  269. Pingback: Haupia strain
  270. Pingback: Haupia strain
  271. Pingback: Bubble hash
  272. Pingback: Litto disposable
  273. Pingback: Bubble hash
  274. Pingback: ASUU
  275. Pingback: Womply PPP loan
  276. Pingback: 먹튀사이트
  277. Pingback: African News
  278. Pingback: Fencing San Jose
  279. Pingback: Natvisa
  280. Pingback: orlando homes
  281. Pingback: Premium Sexpuppen
  282. Pingback: 폰테크
  283. Pingback: mp3juice
  284. Pingback: top websites
  285. Pingback: lighting
  286. Pingback: cleaning services dubai
  287. Pingback: leg numbness
  288. Pingback: pozycjonowanie
  289. Pingback: Click Here
  290. Pingback: pozycjonowanie
  291. Pingback: go to website
  292. Pingback: wiecej
  293. Pingback: myblogindia
  294. Pingback: daftar poker338
  295. Pingback: milk tea lab
  296. Pingback: Flipkart coupons
  297. Pingback: kliktoko
  298. Pingback: xmoviesforyou.com
  299. Pingback: MBBS in Georgia
  300. Pingback: confeitofilm
  301. Pingback: Reiki
  302. Pingback: Kshvid
  303. Pingback: TEES
  304. Pingback: Views & Voices
  305. Pingback: Mobil Bahis
  306. Pingback: Tavla Oyna
  307. Pingback: perfumes femininas
  308. Pingback: Süperbahis Kayıt
  309. Pingback: live privates
  310. Pingback: free advertising
  311. Pingback: skyclinic
  312. Pingback: wordpress
  313. Pingback: free ads
  314. Pingback: b140han01.2
  315. Pingback: 먹튀검증
  316. Pingback: Nasal breathing
  317. Pingback: branded water
  318. Pingback: krajowy.biz
  319. Pingback: krajowy.biz
  320. Pingback: krajowy.biz
  321. Pingback: krajowy.biz
  322. Pingback: 안전놀이터
  323. Pingback: 출장 안마
  324. Pingback: gold ira
  325. Pingback: fbofficial.ru
Back to top button