IzdvojenoZadar

TEŠKI BLAM: Odvjetnica Bokanović pitala čistačicu je li prisustvovala sjednici Školskog odbora, ona izjavila da nije potpisala peticiju protiv Anđele Vulin i Zrinke Škare

ODVJETNICE IVICE KERA OPET SE BLAMIRAJU

Na posljednjem ročištu na kojemu pedagoginja Anđela Vulin osporava nezakonit otkaz koji joj je uručio notorni Ivica Kero, baš kao i profesorici engleskog i francuskog, Zrinki Škari, opet su briljirale odvjetnice Magdalena Bokanović i Martina Marušić Majica postavljajući nebulozna i nelogična pitanja čistačici škole Mladenki Eškinji.
Upravo Eškinja je svojim veleumnim odgovorima razmontirala nekoordiniranu obranu Ivice Kera i spomenute odvjetnice s odgovorima koji nikako, baš kao ni iskazi svih dosad ispitanih svjedoka u ovom predmetu Keru ne idu u prilog.

SKANDALOZNO: Članica Školskog odbora biogradske škole postala osoba koja je iz školske knjižnice ukrala 21 knjigu

Cirkus na suđenju: Ljudima u sudnici je bilo neugodno, čistačica iskrenošću razmonitrala odvjetnice Ivice Kera

Tako je čistačica Mladenka Eškinja na ročištu izjavila da nije ona potpisala peticiju podrške ravnatelju Keru, nego kolegica jer ona nije imala naočale. Ne zna što je pisalo u peticiji niti joj je kolegica Emina Kolanović pročitala sadržaj peticije. Čistačica je izjavila i da nikad nije imala nikakvih problema s pedagoginjom Anđelom Vulin niti je ikad vidjela da se neprimjereno ponaša. Kazala je i kako peticiju protiv Zrinke Škare i Anđele Vulin nije potpisala jer je mislila da je to peticija koju potpisuje “da nju ne maltretira ravnatelj niti drugi djelatnici”, što dokazuje tezu o manipulativnoj peticiji koja se očito pod nos prisilno gurala djelatnicima škole. 

Drugi svjedok, roditelj, vrlo jasno je istaknuo kako je pedagoginja Anđela Vulin svoj posao radila odgovorno te kontinuirano surađivala s njim i njegovim djetetom, učenikom škole. Roditelj je imao samo riječi hvale za pedagoginju.

Roditelj je u svom iskazu također izjavio da je pedagoginja u rad uključivala i svoju kolegicu psihologiju što zapravo jasno demantira navode iz otkaza o nesuradnji pedagoginje s drugim djelatnicima – i to je jedan od ključnih dokaza da Ivica Kero besramno laže.

Odvjetnice izgubljene u vremenu i prostoru

Za primijetiti je i podatak kako su odvjetnice Bokanović i Marušić Majica, kao i uvijek do sad, nedovoljno upućene u predmet s obzirom na to da su objema čistačicama postavile pitanje jesu li sudjelovale na sjednicama Nastavničkog vijeća i Školskog odbora, očito ne znajući da tehničko osoblje ne sudjeluje na takvim sjednicama.
Spomenuta peticija na kojoj se nalazi potpis Mladenke Eškinje koja prema vlastitom priznanju nije znala što potpisuje niti je istu peticiju potpisala ona je peticija s kojom je na sjednici Županijske skupštine mahao župan Božidar Longin tvrdeći da je u školi sve u redu. Nije zgorega podsjetiti i kako je manipulativnu peticiju za Kera organizirao gradonačelnik Biograda na Moru, Ivan Knez koji je, prema priznanjima tri načelnika, općine Tkon, Sv. Filipa i Jakova i Pakoštana dokument potpore Keru lažno prezentirao kao dokument “za pomoć razvitka škole”. Načelnici su u razgovoru za ZADAR News jasno kazali kako isti dokument danas ne bi potpisali i kako ih je Knez izmanipulirao.

Bivši načelnik Tkona: Nisam znao što potpisujem. Ako sud vrati profesorice na posao, Kero više ne može biti ravnatelj

Ivan Knez i Ivica Kero izmanipulirali su ljude i namjestili peticije, a školsko osoblje se do kraja raskrinkalo: Nismo znali što potpisujemo, potpisivali smo peticiju kako bi profesorice prestale s pisanjem pritužbi i prigovora na rad

Previše laži i manipulacija, peticija s lažnim potpisima, peticija koje su prezentirana kao jedno, a ispale su sasvim nešto drugo, izjava Nives Pedisić i priznanje kako se jedna od peticija potpisivala samo kako bi prijaviteljice nepravilnosti, pedagoginja Anđela Vulin i profesorica Zrinka Škara stale s prijavama bacaju potpuno drugo svijetlo na cijeli predmet koji baca ogromnu mrlju na rad smijenjenog i meganesposobnog Ivice Kera kojemu nisu pomogli ni popovi, ali ni drugovi iz sjemeništa kojima se jadao i molio ih za pomoć.

Načelnici Pakoštana i Sv. Filipa i Jakova: Ako profesorice Škara i Vulin budu vraćene na posao, Kera treba smijeniti

Keru ne ginu presude zbog nezakonitih otkaza i vrijeđanja

Sudbina Kera je jasna: Izgubit će niz sudskih procesa, bit će osuđen zbog vrijeđanja, pedagoginja i profesorica bit će vraćene na posao, a on, kao bivši vjeroučitelj više neće biti ravnatelj Srednje škole Biograd na Moru.
Kako se partija ne odriče olako svojih ljudi, Keru se navodno već sada namješta posao u uredu u Zadarskoj županiji, odnosno u redu pročelnika Ivana Šimunića. Izvori iz HDZ-a govore nam kako je Kero svjestan da je sve svoje bitke temeljene na lažima i manipulacijama izgubio, pa bi sada u ovoj situaciji pristao i na kuhanje kave za pročelnika Šimuniću.

Kada pričamo o Ivici Keru, za podsjetiti je i podatak kako se radi o liku koji je pedagoginji i profesorici dao otkaze samo zato što su ga raskrinkale u njegovom kriminalno djelovanju. Radi se i o osobi koja je zatajila humanitarnu pomoć za teško oboljelo dijete. 

HDZ priprema Keru novi posao: Kuhat će kave u uredu pročelnika Šimunića?

U konačnici, nakon priznanja Nives Pedisić kako se peticija potpisivala kako bi pedagoginja i profesorica prestale prijavljivati nepravilnosti, valja napomenuti kako je istog dana Kero uplašen kao zec stao ispred kamere ZADAR Newsa i priznao kako je ponosan što je pedagoginji i profesorici dao otkaze.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button