ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Travis će zaigrati unatoč diskus herniji

travisPred košarkašima Zadra treća je u nizu utakmica pred svojim navijačima. Prve dvije donijele su dobru i uzbudljivu košarku u kojima su pobjednika odlučivali završni napadi gostujućih momčadi. Strawberry je promašajem Cibonu odveo u poraz, a Tomas tricom Cedevitu do pobjede.

Utakmica protiv Širokog za Zadrane je prilika da dobru igru prikazanu protiv momčadi Ace Petrovića okrune pobjedom koja bi im omogućila mirniji ulazak u završnicu lige.

– Respektiram Široki, prije svega zbog sportskog programa kojeg provode. Proizvode igrače, svake godine prodaju ponekog u najjaču europsku ligu i opet su tu. U odnosu na našu prvu utakmicu ove sezone u Širokom mi smo zreliji i taktički uravnoteženiji. Imali smo tada dominaciju tri četvrtine i naglo pali. Široki ima svoje slabe točke, prije svega unutarnju igru. Žive od vanjskog šuta. Proučili smo ih i napast ćemo ih upravo tamo gdje su najslabiji, Nametnemo li svoj ritam ne bi trebalo biti problema. Kontrola reketa je naša najveća šansa, najavio je utakmicu trener Zadra Ante Nazor.

Posljednjih dana na probleme se žalio Romeo Travis, stožerni igrač momčadi s Višnjika.

– Ima diskus herniju, pod terapijom je, no sigurno će nastupiti u subotu. Bariša Krasić se još uvijek oporavlja od ozljede skočnog zgloba. Vidjet ćemo što će biti. U ovome trenutku čini se kako je bliži tribinama, rekao je Nazor.





Related Articles

Back to top button