ZADAR SportZadne-Izdvojeno

VIDEO: Nazor progledao Travisu kroz prste

Ante Nazor (Foto: 057info.hr)
Ante Nazor (Foto: 057info.hr)

Ante Nazor čvrsto je stao u obranu svog igrača Romea Travisa, istovremeno braneći i klupske pozicije u priči koja je posljednjih dana zaokupila pozornost sportske javnosti.

– Ni mi svoj dio posla nismo uradili kako treba. Ako je Travis imao strpljenje prema tome i u tri utakmice ostavio srce na parketu i mi kao klub, pri čemu mislim i na struku i na upravu, moramo biti uviđavni.Nikakva kazna ne dolazi u obzir. Znate svi u kakvoj teškoj situaciji se nalazimo, ne samo klub, nego cijela država, tako da tražiti krivca među ljudima koji se trude da bi se sve dovelo na zdrave noge je iluzorno. Svak se svoj dio posla trudi napraviti najbolje što može i zbog toga treba biti maksimalno tolerantan, kazao je Nazor.

Pozitivna je to reakcija mladog stručnjaka kojom je omogućen brzi povratak mira u svlačionicu. Samo da mu se njegov javni istup ne vrati u glavu poput bumeranga jer je u pitanju trener koji od početka svog mandata izjavljuje kako mu je trening jednako važan kao i utakmica, a sada je kroz prste progledao igraču koji je dva dana izostao iz momčadi pripisujući Travisov neposluh ‘tehničkim problemima’.

Iste te ‘tehničke’ probleme imaju i ostali igrači od kojih većina plaću prima rjeđe od Travisa pa bi se moglo dogoditi da Nazor izgubi nadzor nad svlačionicom ako se samo jedan dio njih odluči koristiti Travisovim obrascem ponašanja.

[jwplayer mediaid=”7131″]

Kako zaustaviti Krku?

Jedina mogućnost da se suprotstavimo Krki je da ih pritisnemo kako smo pritiskali protivnike u prethodne tri, četiri utakmice. Mi smo pokazali kakav stil košarke želimo gajiti, Zadnje utakmice pokazuju da smo na dobrom putu. Glavna osovina Krke su negdašnji zadarski igrači Vladović i Lalić, a tu je i Pavić koja je alternacija Laliću. Trebamo biti pripremljeni na njihovu pick and roll igru. Moramo agresivnošću kompenzirati naše nedostatke.

 





Related Articles

Back to top button