VijestiZadarZadne-Izdvojeno

VIDEO – Pogledajte HRT-ov video prilog o povijesti odnosa Kalmete i Livakovića

kalmEmisija Labirint, koju je jučer pogledao vjerojatno veliki broj građana, bavila se u uvodnom dijelu “poviješću odnosa Božidara Kalmete i Zdravka Livakovića”. Među gostima HRT-ovog tv priloga bili su gradski vijećnici Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša, kao i prof. Vice Profaca koji je također kazao zanimljive informacije vezane za Kalmetu i Livakovića. Pupić Bakrač i Rubeša govorili su o navodnim kriminalnim radnjama Kalmete i Livakovića i HDZ-a, dok je, zanimljivo, prof. Vice Profaca kazao kako su Kalmeta i Livaković bili inicirani od strane pokojnog monsinjora i zadarskog nadbiskupa Marijana Oblaka.

– Oni su surađivali izvrsno jer su obojica bili inicirani od pokojnog monsinjora i zadarskog nadbiskupa Marijana Oblaka – kazao je između ostalog Profaca u prilogu. S druge strane, Pupić Bakrač kazao je kako i zadarske tvrtke

– I mi imamo svoje firme poput Viadukta, Zagorje tehnobetona i sličnih, to su raznorazni Ploteri, Franta i slične koje uvijek dobivaju građevinske poslove u gradu Zadru – kazao je između ostalog Pupić Bakrač.

Ante Rubeša govorio je o namještanju javnih natječaja i načinu na koji se iste malverzacije realiziraju.

– Budući da se na njegovu savjest očito ne može računati, znao ili ne znao, od odgovornosti ne smije pobjeći – kazala je HRT-ova novinarka u posljednjim sekundama ovog video priloga.

Više u itekako zanimljivom video prilogu novinarke HRT-a, Nataše Ban Leskovar pogledajte ovdje:





Related Articles

Back to top button