IzdvojenoVijestiZadar

VIDEO – Izvor iz središnjice HDZ-a u Zagrebu: Šime Erlić i Božidar Kalmeta lažu, Žan Morović nije izbačen iz stranke

U LAŽI SU KRATKE NOGE

Zadarski HDZ lagao je javnost prije nekoliko dana u nepotpisanoj izjavi za jedan portal u kojoj su izjavili kako Žan Morović više nije njihov član i kako su ga izbrisali iz svojega članstva.

Uhićen HDZ-ovac blizak Božidaru Kalmeti i Zadarskoj nadbiskupiji: Optužen je da je spolno zlostavljao djevojčicu i dječaka

Morović, kojemu je jučer produljen pritvor zbog optužbe za spolno uznemiravanje maloljetne djevojčice i dječaka, o čemu je jedino ZADAR News ekstenzivno pisao, prema informacijama s kojima raspolaže ZADAR News, a one dolaze iz same središnjice HDZ-a u Zagrebu, i dalje je njihov član.

O tome je jučer govorio i glavni urednik portala ZADAR News Hrvoje Bajlo u svom podcastu kojega možete pogledati ispod ovog teksta.

HDZ-ovac Žan Morović 14-godišnjem djetetu: “Može intimno pitanje? Drkaš li”?

Zbog čega Šime Erlić i Božidar Kalmeta kao ključne osobe zadarskog HDZ-a štite Morovića i lažu javnost o njegovom isključenju možemo samo nagađati.

Tko štiti Žana Morovića i zašto se istraga ne proširuje?

Jedna pretpostavlja je i ta da se Morovića štiti jer je duboko povezan sa Zadarskom nadbiskupijom i mogao bi progovoriti o mnogočemu ako bi to morao napraviti.

– Kalmeta se s Morovićem sastao osam dana prije njegovog uhićenja i rekao mu da računa na njega kao jednog od potencijalnih kandidata za sljedeće lokalne izbore. Kalmeti je puna kapa nesposobnog Branka Dukića kojega smatra nesposobnim pa je zato napravio nekakav uži krug ljudi koji bi mogli dobro proći u javnost, a među njima bio je i Žan Morović – govori nam izvor koji je želio ostati anoniman.

Kalmetin čovjek

Uz Morovića, Kalmetini kandidati za novog HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Zadra spominju se već neko vrijeme Šime Erlić, Ante Ćurković i Renato Švorinić.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button