IzdvojenoZadar

VIDEO – Vice Jukić, otac kojemu su socijalne radnice Roberta Stručić i Katarina Skoko podlo pakirale oduzimanje djeteta: “Svima sve opraštam”.

AKTUALNO

Hrabri i obespravljeni otac koji se svim pravnim sredstvima bori protiv nevjerojatne nepravde kojoj je izložen, a o čemu je nedavno pisao ZADAR News, Vice Jukić dao je ekskluzivni intervju za ZADAR News o svojim neugodnim iskustvima s Centrom za socijalni rad u Zadru na čijem čelu je notorna Martina Čuljak Jovančević.

“Sve im opraštam”

Otac iz bolesnih poruka konačno je izašao iz anonimnosit progovorio je o slučaju kojega smo razotkrili, a iz kojega je razvidno kako su se nad njim na vulgaran, neprofesionalan i obrnuto seksistički način izjašnjavale socijalne radnice Roberta Stručić i Katarina Skoko.

Intervju koji nam je Jukić dao sam po sebi je skandalozan i potresan pa ga nikako ne preporučamo onima koji teško podnose stres.

Intervju je skandalozan

Ako ste na WhatsAppu, kanal glavnog urednika ZADAR Newsa Hrvoja Bajla možete zapratiti besplatno klikom ovdje: https://whatsapp.com/channel/0029Va76SIcEVccEnHGY3m18





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button