ZADAR SportZadne-Izdvojeno

ZDNEWS EKSKLUZIVNO DOZNAJE: KK Zadar vraća Hrvoja Perića!

Hrvoje Perić

Prema podacima dostupnim redakciji portala ZDNews.hr, a koje je u razgovoru za naš portal potvrdio i sam trener Zadra, Ante Nazor, bivši igrač Splita, Benettona i Unicaje, Hrvoje Perić, nadomak je povratka u Zadar! Posjetimo, Perić je već nosio dres Zadra od 2008. do 2010. godine kad je njegov ugovor otkupila Unicaja, koja ga je dala na posudbu u Benetton, da bi se Dubrovčanin nakon sezone u Italiji vratio u Španjolsku.

Po isteku ugovora, kako doznajemo i Perić i Zadar našli su zajednički jezik, pa bi tako dogovor, ako je vjerovati treneru Nazoru, trebao brzo ‘pasti’.

Postoji obostrana želja da Hrvoje potpiše za Zadar, dakle, želja nas kao kluba i njega kao igrača. Trenirao sam Hrvoja u Splitu i znam o kakvom se igraču radi, znam koje ima sposobnosti i uvjeren sam da bi on bio najveće pojačanje za Zadar do sad. On bi, vjerujem, svojim dolaskom postao lider ove momčadi i mislim da bi se u nju savršeno uklopio. Na kraju krajeva i njemu bi igranje u ABA ligi bilo od velike pomoći i mislim da bi ovaj transfer mogao biti završen na obostrano zadovoljstvo – kazao je Ante Nazor u ekskluzivnom razgovoru za ZDNews.hr.

Činjenica je da bi dovođenje Hrvoja Perića bio veliki pogodak za Košarkaški klub Zadar, no kako će se sve razviti i hoće li se klub i Perić u konačnici uspjeti dogovoriti još nam ostaje za vidjeti. Za sad sve miriše na jednu novu-staru, lijepu suradnju!





Related Articles

Back to top button