VijestiZadarZadne-Izdvojeno

Božidar Kalmeta kazneno prijavio Mijata Stanića, ali bez dokumenata

kalmetaZadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta novinarima je u srijedu potvrdio da je poštom na Državno odvjetništvo poslao tri kaznene prijave. Nije precizirao o čemu se radi.

Kalmeta o Stanićevoj prijavi: ‘Tu nema, niti može biti išta…’
 – Ja neću poput gospodina Stanića o tome govoriti u medijima, ali ima tu svašta – rekao je uz osmjeh Kalmeta. Na pitanje novinara je li među tim prijavama i ona za klevetu, rekao je da ima i toga. Novinari su ga i pitali je li poslao i materijale koji svjedoče o navodnoj Stanićevoj kriminalnoj aktivnosti u HAC-u, Kalmeta je rekao kako te materijale nije poslao.

Podsjetimo, Mijat Stanić, predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata podnio je nedavno Državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv bivšeg ministra Božidara Kalmete, bivšeg državnog tajnika Zdravka Livakovića i bivših čelnika Hrvatskih autocesta i Hrvatskih cesta Milivoja Mikulića, Josipa Sapunara te Stjepka Bobana zbog sumnje u udruživanje u zločinačku organizaciju kako bi izvlačili novac iz HAC-a i HC-a. Stanić u kaznenoj prijavi tvrdi da je Kalmeta i te kako znao što se događa u njegovu resoru.





Related Articles

Back to top button