IzdvojenoZadar

Davor Čerkuč: Vijećnik Daniel Radeta je izgubljen u vremenu i prostoru

PRIOPĆENJE

Pokušati ću Vam odgovoriti na te navode što je jednostavnije moguće, da bi shvatili istinu, mada sam svjestan da vijećnik Radeta „prihvaća“ samo svoju istinu.

Prvo, ja Davor Čerkuč, nisam član HDZ-a. Pozivam Vas da javno obznanite dokaz gdje je vidljivo da sam ja, kako navodite, član stranke HDZ u MO Višnjik. O mom ranijem članstvu, u bilo kojoj stranci, nemam namjeru s vama raspravljati. Moje zapošljavanje u CIAK-u nema nikakve veze s donošenjem Urbanističkog plana Grada Zadra niti ne shvaćam aludiranje na povezanost jednog s drugim, osim naravno pokušaja diskreditacije mene osobno.

Javno pozivam vijećnika Radetu, kada već insinuira navedeno, da objavi s čim i na koji način sam ja utjecao na bilo koga u vezi te odluke te ako ima dokaz da podnese prijavu ŽDO.

Da je vijećnik Radeta malo bolje pročitao moji životopis uočio bi da sam radio u tvrtki CIAK, ne prije 17 godina, kako navodi, već prije 4 godine. Nadalje, vidljivo je da sam i nakon toga bio Direktor tvrtke Vakumska vozila, kao i da sam prije 17 godina obnašao funkciju Direktora odjela za odnose s javnošću, BECHTEL INTERNATIONAL, INC do trenutka prestanka, odnosno završetka gradnje autoceste.

Očekujem da će se vijećnik Radeta u svojoj sljedećoj objavi zasigurno osvrnuti i na još nekoliko činjenica vezano za mene. I to redom, da sam nositelj Odlikovanja „Zlatni pleter“ za promicanje istine o Domovinskom ratu te da sam, iako invalidna osoba, sudionik Domovinskog rata, na što sam iznimno ponosan.

Nadalje, posebno me se dojmila Vaša konstatacija da sam ….“ iz oporbene kvote i dobar prijatelj ostalih kolega vijećnika s liste na razni Grada i Županije“ Volio bih znati s kojim sam to kolegama vijećnicima DOBAR s liste na razini Grada. Ako su oni oporbeni, a s vama nisam dobar, zaključujem da je to iz razloga jer vi, s činom podizanja ruke za proračun HDZ-a, više niste oporba. Zadivljuje činjenica da mi dajete toliki utjecaj na vijećnike Grada za koji ni sam nisam bio svjestan da imam. Hvala Vam na toj spoznaji.

Vučetić: Marasović ima pravo na svoj mandat po Ustavu i SDP je to znao onoga trenutka kada ga je postavio na svoju listu

Vijećniče Radeta svjestan sam vaše frustracije jer Vaša stranka gubi članstva, svjestan sam da vi osobno proživljavate osobnu frustraciju jer gubitkom moći u Gradu više nećete biti u mogućnosti koristiti javne površine za privatne poslove. Također sam uvjeren da ste vi zbog svojeg destruktivnog načina vođenja vaše Stranke doveli istu do pozicije da ste izgublili svaki koalicijski potencijal, a sami tim postajete politički nevažni.

Ako znamo da ćete uskoro morati izaći iz službenih prostorija jer ste trenutno ilegalno u prostoru, a navodno zagovarate legalnost.:“ zadarski SDP mora iseliti iz prostorija na prvom katu zgrade na Trgu pet bunara i predati ga u posjed državi“. Zadarski hr., 15. lipnja 2022. Postavljam pitanje: Da li su ruke SDP- a u GV dogovor Radete s HDZ-om da ih se pusti da i dalje koriste službene prostorije, a što je protivno odluci Suda?

Žalosno je vijećniče Radeta što vi i Vaša stranka u posljednje vrijeme grčevito borite za medijsku pozornost te da jedino čime se bavite jest to da istražujete tuđe Instagram i Linkedln profile. Preporučio bih Vam da se više usredotočite na organizaciju koju navodno predstavljate jer činjenica je da gubite članstvo i vijećnike, a i onda kad izađete na neke izbore rezultati su vam poražavajući.

Možda vijećniku Radeti smeta što sam, za razliku od njega, radio kako u javnom tako i privatnom sektoru. Vjerojatno će vijećnik Radeta u nastavku pisanja svojih objava budno pratiti s kim pijem kavu, s kim se pozdravljam.

Za razliku od vijećnika Radete ja se ne sramim niti svoje prošlosti, niti onog što sam radio niti ljudi s kojima sam se družio i s kojima se družim.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button