IzdvojenoZadar

HDZ-ovac Žan Morović navodio maloljetnu djevojčicu na spolne radnje, danas mu je produljen pritvor na još 30 dana

OSTAJE U ZADARSKOM ISTRAŽNOM ZATVORU

HDZ-ovcu, 50-godišnjem Žanu Moroviću koji je počinio više kaznenih djela na štetu djece mlađe od 15 godina, dječaka i djevojčice, produljen je danas, po treći put, pritovr. Morović će tako u istražnom zatvoru u ulici Zore Dalmatinske provesti još minimalno mjesec dana, doznao je ZADAR News, a što nam je potvrdila i glasnogovornica Županijskog suda u Zadru Sandra Radanović.

Uhićen HDZ-ovac blizak Božidaru Kalmeti i Zadarskoj nadbiskupiji: Optužen je da je spolno zlostavljao djevojčicu i dječaka

HDZ-ovac blizak Božidaru Kalmeti

– Obavještavam Vas da je protiv hrvatskog državljanina produljen istražni zatvor temeljem odredbe čl. 123.st.1.toč.2 i 3.ZKP, za daljnjih mjesec dana – stoji u dopisu kojega nam je poslala Radanović.

Za istaknuti je i podatak kako je ZADAR News jedini medij u Republici Hrvatskoj koji je objavio ogroman broj poruka koje je Morović razmjenjivao s djecom, a sinoć smo u podcastu objavili i kako je maloljetnu djevojčicu, iako je znao da se radi o djetetu mlađem od 15 godina, pooticao na konzumaciju alkohola kao i na spolne radnje.

PORUKE: HDZ-ovac Morović tražio od djeteta da mu slika stražnjicu i ponudio mu svoju “hot fotografiju za laku noć”

Imao je ključeve od crkvenih prostorija gdje se i sastao s maloljetnom djevojčicom – na prijevaru

Podcast o novim teškim inkriminacijama i notornim činjenicama kao i o onome što je i kako Morović radio s maloljetnom djecom, kako je s njima komunicirao, stjecao njihovo povjerenje, kako se s djevojčicom na prijevaru nasamo našao u prostorijama crkve Svete Stošije, kako ju je pozivao na odlazak u Welness i poticao na spolne radnje možete pogledati ispod ovog videa.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button