IzdvojenoZadar

PORUKE: HDZ-ovac Morović tražio od djeteta da mu slika stražnjicu i ponudio mu svoju “hot fotografiju za laku noć”

STRANKA GA SE I DALJE NE ODRIČE

Nakon što je ZADAR News u seriji članaka otkrio kako je HDZ-ovac Žan Morović, profesor u osnovnim školama Bartul Kašić i Petar Preradović, ali i u srednjoj školi Primjerene umjetnosti i dizajna u Zadru uhićen zbog spolnog uznemiravanja maloljetnih osoba, djevojčice i dječaka, objavili smo i umobolne poruke koje im je slao. 

HDZ-ovac Žan Morović 14-godišnjem djetetu: “Može intimno pitanje? Drkaš li”?

HDZ-ovac Morović spolno uznemiravao djecu

Nakon prve serije poruka, danas nastavljamo i s drugom serijom poruka koje smo prije nekoliko objavili na našim Facebook stranicama. 

Morović nagovarao dijete da instalira Telegram “jer se tamo može pisati sve i ne završiti u zatvoru ili ludnici”

Iz novih poruka razvidno je kako je Morović maloljetno dijete neko vrijeme uvjeravao da instalira Telegram i da tano nastave komunikaciju. U jednoj od poruka napisao mu je: “Na toj app mos pisati i slati sto os a da ne zavrsis u zatvoru ili ludnici”. Kako li je samo Morović pogriješio u svojoj procjeni dokazuje činjenica da se još uvijek nalazi u istražnom zatvoru. 

Uhićen HDZ-ovac blizak Božidaru Kalmeti i Zadarskoj nadbiskupiji: Optužen je da je spolno zlostavljao djevojčicu i dječaka

Morović emotikonima dječaku opisivao stražnjicu, penis i…

Nadalje, kad ga je uspio nagovoriti da instalira Telegram, Morović je djetetu slao degutantne poruke u kojima je riječ “guza” evidentno je, zamijenio ovim emotikonom 🍑. Kada je govorio o muškom spolovilu i samozadovoljanjanju koristio je emotikone 🍆 i 💦 Simbolika je i više nego jasna. 

Tražio od djeteta da mu slika svoju stražnji u stražnjicu i ponudio mu svoju “hot sliku za laku noć”

U jednom trenutku djetetu je poslao poruku s pozivom da mu slika 🍑, dok mu je u ranijoj poruci napisao “da gleda u svijeću”, a on će mu staviti 👉 u 🍑.

>>> OVDJE POGLEDAJTE PREPISKU MOROVIĆA I 14-GODIŠNJEG DJETETA <<<

Ako ste na Facebooku kanal ZADAR Newsa možete zapratiti ovdje, a kanal potpisnika ovog teksta klikom na ovu poveznicu

Što ae WhatsAppa tiče, kanal ZADAR Newsa zapratite ovdje, a kanal Hrvoja ovdje.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button