IzdvojenoZadar

HDZ-ovcu Žanu Moroviću produljen pritvor. Iza rešetaka ostaje još 30 dana

SPOLNO UZNEMIRAVANJE DJECE

HDZ-ovcu Žanu Moroviću kojega Županijsko državno odvjetništvo tereti za spolno uznemiravanje maloljetne djevojčice i dječaka produljen je pritvor na dodatnih 30 dana, doznao je to ZADAR News. 

Uhićen HDZ-ovac blizak Božidaru Kalmeti i Zadarskoj nadbiskupiji: Optužen je da je spolno zlostavljao djevojčicu i dječaka

Kao što ste dosad imali prilike čitati, jedino je ZADAR Newsu otkrio identitet 50-godišnjeg bliskog prijatelja Božidara Kalmete kojega ŽDO tereti za teška djela na štetu djece. 

Za podsjetiti je i podatak kako je ZADAR News objavio niz prepiski između žrtve,  maloljetne osobe i Žana Morovića koje dokazuju svu izopačenost Morovićevog uma. 

HDZ-ovac Žan Morović 14-godišnjem djetetu: “Može intimno pitanje? Drkaš li”?

Desetljećima je bio blizak Zadarskoj nadbiskupiji, a privatno je djecu uvlačio u okultne rituale

U narednim danima ZADAR News objavit će još informacija i podataka o Moroviću koji je desetljećima bio involviran i u rad Zadarske nadbiskupije, dok je paralelno, tako je razvidno iz komunikacije koju je imao s jednon od žrtava, prakticirao okultne rituale.

I dalje je član HDZ-a, Kalmeta ga je spominjao kao jadnog od potencijalnih kandidata za nasljednika Branka Dukića

U međuvremenu, otkako je Morović završio u pritvoru, ispostavilo se kako je lokalni HDZ lažno izvijestio javnost o njegovom brisanju iz članstva, a zadarski HDZ na čelu s Božidarom Kalmetom razmatrao je netom uoči Morovićevog uhićenja o potencijalnim kandidatima za nasljednika Branka Dukića. ZADAR Newsu je potvrđeno iz HDZ-a kako se Kalmeta osobno zalagao za Morovića kao jednog od četiri možebitna kandidata. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button