VijestiZadar

Igor Čupahin ostao bez predstavništva HTZ-a u Amsterdamu

Amsterdam_2008_Igor_Cupahin_1275463270U izboru novih, starih direktora predstavništva Hrvatske turističke zajednice, bez direktorskog mjesta je ostao Igor Čupahin.

On je u dva mandata bio šef predstavništva HTZ-a u Amsterdamu koje je novim ustrojem ukinuto. Tržište Nizozemske pokrivat će ubuduće predstavništvo iz Bruxellesa.

Nakon što je politički smijenjena Meri Matešić smjesta direktorice Glavnog ureda HTZ-a, uslijed čega je ostavku dao Frane Skoblar, član Turističkog vijeća, u turističkoj vladi nema više niti jednog zadarskog kadra. Umjesto Skoblara u Turističko vijeće je ušao Goran Ražnjević iz Biograda.

Ili možda ima. Na tezu Slobodne Dalmacije, kako je ta turistička regija potisnuta u korist Istre i primorja iz HTZ-a je dostavljena informacija o podrijetlu novih, starih direktora.

Dalmacija je, navodno, svog jedinog predstavnika dobila u dosadašnjoj direktorici ureda u Madridu, pa uz ime Sania Jelić Danda stoji kako je ona iz Petrčana.

Raspitali smo se u Županijskoj turističkoj zajednici i doznali kako je ona podrijetlom s otoka Iža, u Petrčanima su joj roditelji, kod kojih ljetuje, a da nikada nije imala veze sa zadarskim turizmom jer živi i radi u inozemstvu.





Related Articles

Back to top button