Tehnologija

iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?

Appleovi forumi za podršku korisnicima ovih su dana prepuni pritužbi na novi iPad. Na pritužbe o navodnom pregrijavanju uređaja iz kompanije su odgovorili da je sve u redu, odnosno „unutar termalnih specifikacija“.

No, nije stalo na ovome. Kako prenosi AppleInsider, vlasnici novog tableta žale se na probleme s Wi-Fi signalom. U usporedbi s iPadima prve i druge generacije, novi iPad navodno ne hvata tako dobro signal, a u nekim slučajevima uopće ne može pronaći Wi-Fi mrežu. Također, određen broj korisnika izjavio je kako s iPhoneom i MacBookom Pro nemaju problema s Wi-Fi signalom, dok je na novom iPadu signal osjetno slabiji (pun signal na indikatoru, u odnosu na tek jednu crticu na iPadu). Testovi na stranici Speedtest.net kod određenog broja korisnika pokazali su dvostruko slabiju propusnost u odnosu na ostale Appleove uređaje.

Slične probleme imao je i originalni iPad. Korisnici su se žalili na slab prijem Wi-Fi signala, te na nemogućnost spajanja na mreže. Apple je probleme tada priznao, te je izdao nadogradnju softvera kojom su bili ispravljeni.





Related Articles

Back to top button