Tehnologija

Mobiteli na Windowsima sami se gase

Oni koji su imali problema s uređajima, prenosi Washington Post, tvrde da se gase ni s čime izazvani, u rasponu od nekoliko puta dnevno do jednom u nekoliko dana. Navode da uređaji nisu bili vrući, pa stoga vjerojatno nije riječ o pregrijavanju.

Dio korisnika Lumije 920 također se žali na zamrzavanje zaslona, kao i na vrlo kratko trajanje baterije. Neki su uspjeli deinstalirati dio aplikacija koje su dobili s uređajem, dok su drugi odlučili čekati na nadogradnju.

Zasad je, čini se, riječ o razmjerno malom broju korisnika koji imaju problema s pametnim telefonima pogonjenim Windowsima. Dosad nismo primijetili da se netko na njih žalio u Hrvatskoj.

Problemi s uređajima loša su vijest za sve tri tvrtke. Microsoft puno ulaže u strategiju kojom nastoji proširiti svoj operativni sustav i na pametne telefone te ugrabiti značajniji udio na tržištu kojim dominiraju Apple i Androidi.

Nokiji je to vjerojatno zadnja prilika za povratak među predvodnike u svijetu mobilne telefonije, a i HTC je daleko od zlatnih dana.





Related Articles

Back to top button