IzdvojenoZadar

MULJAŽE S DNEVNICAMA I KOMBIJEM – Supruga smijenjenog Ivice Kera Božena s njim putovala po Europi na račun škole – uzela je dnevnice, a škola ni danas ne zna zašto je s njim putovala

IMA POSLA ZA DORH

Srednja škola Biograd na Moru isplatila je trošak dnevnica u iznosu od 2.684,00 kn supruzi smijenjenog ravnatelja Ivice Kera Boženi Kero i 2.684,00 kn njenom suprugu, za službeno putovanje u Njemačku. Samo putovanje trajalo je pet dana u terminu godišnjeg odmora od 5. do 10. kolovoza 2018.

Dakle, bračni par Kero je od dnevnica za pet dana za vrijeme godišnjeg odmora uprihodio ukupno 5.368,00 kn. Navodno se išlo po kompjutere koji su bili otpisani u jednoj školi u Njemačkoj, međutim u srednjoj školi Biograd nikad nije bilo zavedeno što se to donijelo za školu. Logično je pitanje zašto bi netko uopće išao u Njemačku po bezvrijedne kompjutere koji su s razlogom otpisani.

Ljetno putovanje u Njemačku supružnika Kero izaziva veliki interes javnosti jer nitko ne zna koja je bila uloga Božene Kero na tom putovanju za koje joj je škola isplatila dnevnice. Shodno tomu pitamo se je li škola zapravo supružnicima platila pet dana odmora kod rodbine u Njemačkoj?

Gotovo je, ZADAR News smijenio je Ivicu Kera

Priča je šuplja poput švicarskog sira: iznajmili su  kombi na dva dana, a na putovanju proveli pet

Zanimljivo je da je faktura hrvatske firme za korištenje “Rent-a-car” usluga izdana i naplaćena za 2 dana (48 sati), a preuzimanje vozila je po fakturi obavljeno 8. kolovoza 2018. u 19:00 kada je bračni par Kero već bio u Njemačkoj. (Rent-a-car je korišten 2 dana – od 19:00 sati 8. kolovoza do 10. kolovoza 2018. u 19:00.)

Kombijem su išli na petodnevni, navodno službeni put od 5. do 10. kolovoza 2018., a Škola je platila dva dana korištenja kombija u iznosu od 2.175,00 kn. Oboje supružnika su potpisali da su se od 7. do 9. kolovoza 2018. nalazili u Njemačkoj pa je nepoznato kako su u Njemačkoj 8.8.2018. preuzeli kombi hrvatske firme i kojim su prijevoznim sredstvom onda uopće došli do Njemačke te koje prijevozno sredstvo su koristili ostala 3 dana navodno službenog putovanja?

Muljaža s kombijem i nezakonite dnevnice za Boženu Kero. Ima posla za Državno odvjetništvo?

Puno je nepoznanica oko ovog putovanja bračnog para Kero i to o trošku škole. Jedino nije nepoznanica svota novca koju su uzeli od škole za to putovanje i činjenica da DORH ima pune ruke posla s kontroverznim Ivicom Kerom koji se ne miri s činjenicom da je njegova priča u Srednjoj školi Biograd na Moru završena. Tu je i njegova suprugom Božena s kojom će se institucije također morati pozabaviti.

VIDEO – Profesorica i pedagoginja dobile otkaz jer su ukazivale na nepravilnosti u radu ravnatelja Srednje škole u Biogradu, on ih u službenim dokumentima nazivao “neljudima”

Kera je načeo i smijenio ZADAR News

Podsjetimo, aferu u kojoj je glavni protagonist smijenjeni Ivica Kero otkrio je ZADAR News u rujnu 2021. objavivši intervju s profesoricom Zrinkom Škarom i pedagoginjom Anđelom koje su dobile otkaz jer su prijavile Kera zbog činjenice da je zatajio novac iz humanitarne akcije za dijete oboljelo od raka na mozgu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button