IzdvojenoZadarZADAR Sport

OBJAVLJUJEMO PORUKE – David Gunjević nije govorio istinu, evo kako je novinara Hrvoja Bajla otvoreno pozvao da mu postane glasnogovornik

DIREKTOR UHVAĆEN U LAŽI

Nakon što smo jučer objavili članak u kojemu je glavni urednik ZADAR Newsa Hrvoje Bajlo objavio kako mu je David Gunjević, direktor Košarkaškog kluba Zadar nudio mjesto glasnogovornika kluba, Gunjević je cijeli dan kome god je stigao “objašnjavao” kako Bajlu nije ponudio posao glasnogovornika. Međutim, Gunjevića demantiraju vlastite WhatsApp poruke koje je slao Bajlu, a koje dokazuju da nije govorio istinu. Štoviše, u porukama Bajlo u fino odbija Gunjevića, na što on zaključuje kako će mu trebati “tvrda koža”.

Hrvoje Bajlo: ‘Odbio sam ponudu Davida Gunjevića da postanem glasnogovornik Košarkaškog kluba Zadar’

“Nikad stari moj. Fala, ali ne bi. Ja ti želim svu sriću ovog svita. Tribat će ti”, napisao je između ostaloga Bajlo Gunjeviću koji ga je 16. lipnja u 18 sati i 43 pitao hoće li mu biti glasnogovornik.

– Ne bih ja tu previše krivio Gunjevića, ipak je on lutka na koncu Ante Rubeše, predsjednika Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar. Pa i sam Gunjević u ekskluzivnom razgovoru za ZADAR News priznao je da je postao direktor kluba tako što ga je Rubeša nazvao i pitao želi li biti direktor. Zapravo su Rubeša i Gunjević ovaj plan kuhali nešto manje od godinu dana i na ovaj način su me željeli “ubaciti u sistem” kako ne bih mogao objavljivati članke na ZADAR Newsu. To se pogotovo odnosi na članke o Anti Rubeši i Eniju Meštroviću. Za podsjetiti je da je Rubeša u Gradsko vijeće ušao na listi koju je predvodio SDP, a na izglasavanju proračuna predao se HDZ-u, odnosno u zamjenu za prebjeg, izdaju ili kako god to želite nazvati, on i Meštrović dobili su KK Zadar na upravljanje. I to je sramotno. Godinama pričaju i on i Meštrović kako politiku treba izbaciti iz kluba i onda njih dva, političari, preuzmu klub i to na ovakav način. Sve to je smiješno i nažalost najviše će ispaštati klub jer oni ga nisu u stanju voditi nigdje nego u propast – kazao je Bajlo za ZADAR News.

Poruke potvrđuju: Gunjević je Bajlu nudio mjesto glasnogovornika kluba

U objavi na Twitteru, Bajlo je pitao Gunjevića gdje su fakture iz mandata Borisa Skroće koje je obećao dati ZADAR Newsu koji na iste ima pravo temeljem pravomoćnog rješenja Povjerenika za informiranje. Odgovora Gunjevića ili kojim čudom traženih faktura, naravno, nije bilo.

Još uvijek čekamo fakture iz mandata Borisa Skroće. Njemu je tada David Gunjević bio glasnogovornik

– Prije 15 dana tražio sam ponovno od Gunjevića da mi dostavi tražene fakture iz mandata Borisa Skroće, za period od 2013. do 2017. s obzirom na sumnju u velike nezakonitosti, a na koje mi je između ostaloga svojedobno ukazivao i sam Gunjević, međutim, on mi do današnjeg dana te fakture nije dostavio. Da je, one bi bile dostupne javnosti. Podsjećam da je upravo Borisu Skroći David Gunjević bio glasnogovornik neko vrijeme, a tko je Gunjevića pritisnuo da prvo spektakularno najavi dostavljanje faktura, pa od toga odustane, ne znam – kratko će Bajlo.

Gunjević je policiji dao lažni iskaz

Za istaknuti je i podatak kako ovo nije prvi put da je Gunjević uhvaćen u lažima. On je, naime, nakon što je novinar Hrvoje Bajlo napadnut u službenim prostorijama KK Zadar od strane Ante Rubeše policiji dao lažni iskaz kako do incidenta nije došlo. Nakonadnom objavom video snimke, utvrđeno je kako je Gunjević lagao policiji kada je rekao da do incidenta nije došlo.

VIDEO DEMANTIRA ANTU RUBEŠU: Fizički je napao novinara Hrvoja Bajla dok je radio svoj novinarski posao pa policiji dao lažni iskaz

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button