Tehnologija

Odgode isporuka novih iPada

Apple je objavio kako zbog velikog interesa kupaca za novim iPadom neće biti u mogućnosti svim kupcima koji su ih naručili preko Interneta isporučiti ih isti dan kada prodaja počinje u klasičnim trgovinama.

Sada kupci u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Japanu, Hong Kongu, Singapuru i Australiji moraju biti spremni na odgode isporuka uređaja ukoliko ih naručuju putem Appleove internetske trgovine. U SAD-u je trenutno čekanje dodatna tri dana u odnosu na početak prodaje u klasičnim trgovinama, najavljen za 16. ožujak. U Europi i Aziji odgode isporuka su dva do tri tjedna.

U Appleu ističu kako je interes za novim iPadima van svih očekivanja, te kako su količine namijenjene za prednarudžbe putem Interneta već rasprodane. No kupci mogu i dalje naručivati iPade putem Interneta, te će biti obaviješteni o procijenjenom datumu isporuke.

Usprkos problemima s isporukama dovoljnih količina uređaja, Apple ostaje kod svojih planova za isporuke novih iPada u 26 dodatnih zemalja od 23. ožujka, te ističe kako će ovo biti najbrže izdavanje proizvoda širom svijeta u povijesti tvrtke.





Related Articles

Back to top button