IzdvojenoZadar

Ovo je ružna zgradurina koja bi po Kalmetinoj ideji trebala zamijeniti Jazine, a kvadrat bi navodno koštao 7 tisuća eura

SVE JE VIŠE ONIH KOJI SE BUNE PROTIV VRATA ZADRA

Na Facebooku, u grupi PROTIV RUŠENJA JAZINA kojoj je u manje od 24 sata pristupilo preko 700 ogorčenih Zadrana i onih kojima je Zadar u srcu, objavljena je fotografija zgrade koja bi trebala zamijeniti legendarne Jazine. U samoj grupi, ali i ispod komentara drugih članaka vezanih za temu građani se bune i napadaju Kalmetu zbog izdaje lokalnih interesa. 

“Ovo je ružna megazgradurina koja bi trebala zamijeniti Jazine. Kvadrat cca 7000 eura”, komentar je korisnika koji negoduju nakon što se ispostavilo da Božidar Kalmeta i HDZ žele sraviniti sa zemljom legendarnu dvoranu Jazine i na njenom mjestu napraviti zgradu i hotel za odabranu elitu koja bi u suhom zlatu plaćala kvadrate.

Frane Brajković: Protiv smo rušenja Jazina, MO Poluotok ne želi ovakva “Vrata Zadra”

U međuvremenu je Frane Brajković, predsjednik Mjesnog odbora Poluotok izjavio kako će MO uskoro donijeti odluku o tome kako se protive rušenju Jazina i ovakvom, megalomanskom projektu Vrata Zadra koji nije u interesu građana poluotoka.

Arijan Komazec: Ne razumijem zašto bi itko želio srušiti Jazine?

Jutros je za ZADAR News dao intervju i jedna od najvećih živućih legendi Zadra, Arijan Komazec koji se također usprotivio Kalmetinom naumu o rušenju legendarnih Jazina.

Zadrani bijesni na Kalmetu: Odjebi od naših svetinja





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button