Kultura

Pavel će u Zadru predstaviti svoj novi album


28. prosinca, u ponedjeljak održat će se koncert grupe Pavel. Grupa Pavel predstavit će u Zadru svoj novi singl “Poslije nas” i materijal s novog albuma.

Grupa Pavel predstavit će u Zadru svoj novi singl “Poslije nas” i materijal s novog albuma kojim će se predstaviti na nadolazećem Zagrebačkom festivalu 22. siječnja 2016.!

„Pjesma je počela život kao kvazi sevdah, pa smo je utjerali u texmex, i sad je ispala nekakav slavensko-meksički hibrid, koliko god to čudno zvučalo. U svakom slučaju je drugačija od onog što smo dosad radili. Iako je o idućem albumu još rano govoriti, budući da neće van prije kraja iduće godine, moram naglasiti da singl zapravo uopće ne predstavlja zvuk albuma na kojemu radimo. Taj idući album bit će vjerojatno najšareniji dosad, od indie folka preko irske tradicionalne do countryja i ciganske glazbe. Nećemo sad odjednom svirat isključivo neosevdah u texmex maniri, to bi bilo ograničavajuće.” povodom objave novog singla izjavio je Aljoša Šerić.

GRUPA PAVEL:

Aljoša Šerić – vokal, akustična gitara


Antonia Matković – vokal


Jurica Hotko – klavir, Wurlitzer, Rhodes, Hammond orgulje, harmonika

Saša Jungić – gitara

Jakov Kolega – bas gitara

Stipe Mađor: truba

Dean Melki – violina

Jerko Jurin – bubanj

Koncert se održava na Trgu Petra Zoranića u sklopu manifestacije Advent u Zadru i Đir po gradu. Ulaz je slobodan!Related Articles

Back to top button