IzdvojenoKolumneZadar

Relativiziranje slučaja pedofila Žana Morovića nije dobro, Slobodna Dalmacija piše da je Morović djeci poslao tek “nekoliko inkriminirajućih poruka” – to je laž

KONTROLA ŠTETE?

“Dok je bio pod mjerama, nastavnik je putem mobitela komunicirao s jednim učenikom, nešto starijim od djevojčice, kojem je navodno uputio nekoliko inkriminirajućih poruka. Istražiteljima je to bilo okidač da smjesta zatraže njegovo privođenje”, banalizira Slobodna Dalmacija slučaj HDZ-ovog pedofila Žana Morovića.

Ne radi se, naime, o “nekoliko poruka” kao što to sugerira i banalizira cijeli proces novinar Ivica Neveščanin.
Radi se, naime, a to zna i sam Nevešćanin, jer je na ZADAR Newsu čitao poruke koje je Morović slao djeci, o ogromnom broju poruka, a ne o “nekoliko poruka” i konstantnom psihološkom teroriziranju maloljetne djece.
Ovih dana objavit ćemo još jedan niz poruka koje je Morović slao djeci. Baš zato da ne bi sve ostalo na lažnoj tezi Ivice Necešćanina o “nekolilo poruka”.

HDZ-ovac Žan Morović 14-godišnjem djetetu: “Može intimno pitanje? Drkaš li”?

Ne radi se o “nekoliko inkriminirajućih poruka”, već o kontinuiranom psihološkom zlostavljanju djece

Banalizirati i relativizirati slučaj o, eto, tek nekoliko poruka nije dobro. Morović je pedofil i predator. O njemu i likovima kao što je Franko Pavić kojega je također razotkrio ZADAR News treba pisati. To su stvari koje treba konstantno ponavljati da se ne zaborave.

Uhićen HDZ-ovac blizak Božidaru Kalmeti i Zadarskoj nadbiskupiji: Optužen je da je spolno zlostavljao djevojčicu i dječaka

Slučajeve Žana Morovića i Franka Pavića treba stalno spominjati

Dakle, radi se o obilatoj količini pedofilskih poruka koje je Kalmetin pulen slao djeci za što će i odgovarati.
A mene i ZADAR News nitko neće zaustaviti da objavljujemo te poruke jer za njima postoji javni interes.
Naravno, zbog zaštite djece i njihove privatnosti, njihove identitete ne navodimo. I još nešto, Slobodna Dalmacija kasni puna dva tjedna s vijesti o produljenju pritvora Moroviću.

S kojim ciljem se ovakvi članci puštaju u medije?





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button