KulturaZadne-Izdvojeno

SUBOTA – Noć Brodarice uz morsku bajku, pismu i domaću spizu

Od parka Sfinga uzduž Obale kneza Trpimira, pa sve do caffe bara Barka, u subotu 04.kolovoza sudjelujte u morskoj bajci „ Noć brodarice” s početkom u 20,00 sati.

Uz gastroštandove i šarolik glazbeni program poznatih izvođača poput Sexymotherfuckersa, klape Portun, Dore Kanjer, banda Differo i Kodeks, moći ćete uzivati u čarobnim trikovima mađioničara Rica i domaće sirene Ave Karabatić.

Prva bina biti će postavljena kod restorana Lungo Mare gdje će se pjevati dalmatinske pjesme uz klapu Portun iz Vela luke. Tu će biti i štand s delicijama i osvježenjima i izlagačima s raznovrsnim proizvodima (sir, likeri, suveniri, rukotvorine).

Na potezu od Lungo Mare do caffe bara Marex naići ćete na kraljicu brodarice sirenu Avu Karabatić i na svestranog zadarskog mađioničara Rica na štulama.
Na drugoj bini nastupit će popularni Sexymotherfuckersi uz predgrupu benda Kodex. Posebni gost gastro dijela je tuna od 60 kila.

U dvorištu pomorskog muzeja uz umirujući ambijent moći ćete uživati u zvucima violine Dore Kanjer.

Treća bina biti će kod caffe bara Barka gdje će bend Differo  zabavljati sve posjetitelje na odlasku ili dolasku u bajkoviti kraj Brodarice.





Related Articles

Back to top button