IzdvojenoZadar

Vice Jukić nakon što ga je socijalna radnica kojoj prijeti otkaz spominjala u novom setu poruka: “Šokiran sam”

REAKCIJA NA NOVE PORUKE

Nakon što je ZADAR News danas objavio novi set strašnih poruka u kojima socijalne radnice i djelatnice Hrvatskog zavoda za socijalni rad u Zadru blate i vrijeđaju brojne očeve na čijim predmetima rade i o čijim slučajevima pišu preporuke sudovima, javio nam se Vice Jukić, hrabri otac koji je prije tjedan dana istupio u intervjuu za ZADAR Newsovu emisiju Aktualno nakon što je shvatio da ga socijalne radnice Roberta Stručić i Katarina Skoko vrijeđaju i dogovaraju se kako mu uskratiti druženje i provođenje vremena s maloljetnim djetetom.

PROCURILE NOVE PORUKE: Socijalne radnice Katarina Skoko i Ariana Pavić o očevima na čijim predmetima rade: “To su psihički bolesnici, pijanci i bijednici”

U prvom setu skandaloznih poruka zbog kojih su Skoko i Stručić završile pod disciplinskim postupkom Hrvatske komore socijalnih radnika, notorna Skoko ustvrdila je kako Jukićevom djetetu nije potreban otac.

U prvoj internoj komunikaciji socijalnih radnica Katarine Skoko i Roberte Stručić, Skoko je ustvrdila kako maloljetnom djetetu nije potreban otac. Sada o njihovom, ali i Skokinom opetovanom kršenju internih protokola i zakona odlučuje Hrvatska komora socijalnih radnika

I u današnjem objavljenom setu poruka Skoko se, zajedno s Arianom Pavić, opet bavila s Jukićem. U jednoj od poruka kazala je Pavićki kako je “Jukić vrlo suprostavljiv”, što je pohvalna osobina oca kojemu su ove socijalne radnice pooštravale mjere, a da on nije znao zbog čega se to događa. Tek uvidom u korespodenciju koju mu je ZADAR News pokazao, Jukić je shvatio o čemu se radi te je o tome javno progovorio u Aktualnom.

Socijalne radnice Katarina Skoko i Roberta Stručić o nikad osuđivanom ocu: “Djetetu na treba ovakav otac, idemo ka postrožavanju mjera”

Jukić se pita kada će socijalne radnice konačno odgovarati zbog onoga što rade

– Vezano za ponovno spominjanje mog imena u internoj komunikaciji socijalnih radnica, mogu reći da sam šokiran i zabezeknut! Premda sam dotične i javno u svom slučaju abolirao od moralne odgovornosti oprostivši im grubu difamaciju, ista se nastavlja! Za zapitati se je sto nadležna tijela rade po pitanju ove stvari i kad će ovo prestati? – kazao je Jukić ZADAR Newsu.

Ako ste propustili, ili ga još uvijek niste pogledali, intervju s Jukićem možete pogledati ispod ovog teksta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button