112Zadne-Izdvojeno

Seline: Provalio u kuću i otuđio preko 100 tisuća kuna

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su četiri teške krađe, tri krađe i šest narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je dvadeset prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a pet osoba je lakše ozlijeđeno.

Teška krađa

Prošle noći u Selinama, ulica Ante Starčevića, nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 54-godišnjaka, iz koje je otuđio dvije torbice s novčanim iznosem od preko sto tisuća kuna u domaćoj i stranoj valuti. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Jučer poslije podne u Zadru ulica Put Vrela, nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 56-godišnjakinje iz koje je otuđio novčani iznos u stranoj valuti, pričinivši štetu od više desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Prošle noći u Zadru ulica Zrinsko-Frankopanska, nepoznati počinitelj je provalio u stan vlasništvo 60-godišnjaka, iz kojeg je otuđio prijenosno računalo i novčanik s nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Tijekom ovog tjedna u Gračacu ulica Mali put, nepoznati počinitelj je provalio u garažu vlasništvo 58-godišnjaka iz koje je otuđio moped vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 





Related Articles

Back to top button