GalerijeIzdvojenoZadar

Andrija Jurčević novi predsjednik Foruma Mladih SDP-a Zadar

U subotu, 24.11.2018 održana je X. izborna konvencija Foruma mladih GO SDP-a Zadar na kojoj je izabrano novo vodstvo.Osim članova FM SDP-a Zadar Konvenciju su uveličali mnogobrojni gosti, a nakon uvodnih pozdrava izabrano je novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Zadar.

Za predsjednika Foruma mladih SDP-a Zadar izabran je Andrija Jurčević, a za potpredsjednice Helena Mikulandra i Ivana Mudronja. Za novi saziv Gradskog odbora izabrani su: Jure Zubčić, Matea Bašić, Luka Matulić, Mate Jukić, Marko Topić i Vladimir Bulić.

Novi  predsjednik Foruma mladih SDP-a Zadar Andrija Jurčević zahvalio se svim članovima i delegatima na ukazanom povjerenju te istaknuo kako će Forum nastaviti biti mjesto slobodnog izražavanja i kreiranja politika za unapređenje naše lokalne zajednice.
Related Articles

Komentari

 1. Treba li vam dodatni novčani/hitni novac?
  Zahtjev za zajam sada!!!
  ✅ Zajam-Able iznos 2.000 Euro
  ✅ Fleksibilni Termini od 25 godina
  ✅ Na nisku kamatnu stopu od 2% kontaktirajte nas za više detalja:
  Gonzales financijska tvrtka;
  E-mail: gonzalezandresloan@gmail.com

 2. Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL:
  vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

 3. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
  i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

 4. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close