GalerijeIzdvojenoZadar

Andrija Jurčević novi predsjednik Foruma Mladih SDP-a Zadar

U subotu, 24.11.2018 održana je X. izborna konvencija Foruma mladih GO SDP-a Zadar na kojoj je izabrano novo vodstvo.Osim članova FM SDP-a Zadar Konvenciju su uveličali mnogobrojni gosti, a nakon uvodnih pozdrava izabrano je novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Zadar.

Za predsjednika Foruma mladih SDP-a Zadar izabran je Andrija Jurčević, a za potpredsjednice Helena Mikulandra i Ivana Mudronja. Za novi saziv Gradskog odbora izabrani su: Jure Zubčić, Matea Bašić, Luka Matulić, Mate Jukić, Marko Topić i Vladimir Bulić.

Novi  predsjednik Foruma mladih SDP-a Zadar Andrija Jurčević zahvalio se svim članovima i delegatima na ukazanom povjerenju te istaknuo kako će Forum nastaviti biti mjesto slobodnog izražavanja i kreiranja politika za unapređenje naše lokalne zajednice.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

 1. Treba li vam dodatni novčani/hitni novac?
  Zahtjev za zajam sada!!!
  ✅ Zajam-Able iznos 2.000 Euro
  ✅ Fleksibilni Termini od 25 godina
  ✅ Na nisku kamatnu stopu od 2% kontaktirajte nas za više detalja:
  Gonzales financijska tvrtka;
  E-mail: gonzalezandresloan@gmail.com

 2. Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL:
  vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

 3. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
  i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close