IzdvojenoZadar

Danijela Vukoša kandidirala se za potpretsjednicu GO SDP-a Zadar: “Borit ću se za progresivnu stranku – stranku različitosti”

Gradska vijećnica Danijela Vukoša najavila je kandidaturu za potpredsjednicu GO zadarskog SDP-a. Vukoša u svojoj kandidaturu najavljuje borbu za bojli i progresivniji SDP.

Njenu objavu kandidature prenosimo u cijelosti:

“Najavljujem kandidaturu za potpredsjednicu Gradske organizacije SDP Zadar.
Kao i do sada borit ću se za progresivnu stranku; stranku različitosti – crvenu stranku.
Borit ću se za stranku kojoj su ljudska prava na prvom mjestu.
Za stranku solidarnosti, tolerancije i pravednosti”.Related Articles

Komentari

 1. KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen u roku od 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš kredit

  Nude sve vrste zajma koje nude

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., zajam kompanije ………….. itd
  Email ………. (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ………………. ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close