IzdvojenoZadar

Uz Svemira Bašića, Šime Erlić i Dario Nakić kandidati su za šefa gradskog HDZ-a; “Nakić iza sebe ima ogromnu aferu za koju javnost ne zna”

Dario Nakić za vrijeme ministarskog mandata htio je ukinuti program za oboljele od raka

Prema informacijama koje su potvrđene redakciji portala ZADAR News od dobro upućenih ljudi, u utrku za predsjednika gradske organizacije zadarskog HDZ-a, osim Svemira Bašića koji je prvi najavio svoju kandidaturu, pojavit će se i dva nova kandidata.

Riječ je o nekadašnjem ministru u Vladi Tihomira Oreškovića, dr. Dariju Nakiću, inače u to vrijeme bliskog suradnika Tomislava Karamarka i Šimi Erliću, pročelniku za EU fondove u Gradu Zadru.

Erlić je hvalio Josu Nekića

I dok Erlić iza sebe nema gotovo pa nikakvih afera, on je nedavno u izjavi za ZADAR News pohvalio rad dosadašnjeg predsjednika gradske organizacije HDZ-a, Jose Nekića. Erlić nam je tada kazao i kako će se kandidirati na spomenutu funkciju ako se to odluči na tijelima stranke.

– Pa eto, očito je onda netko tako i odlučio – kazao je za ZADAR News izvor iz zadarskog HDZ-a koji je želio ostati anoniman.

Kosti iz ormara Darija Nakića

Kada je riječ o Dariju Nakiću, isti izvor nam je potvrdio kako je upravo Nakić dok je obnašao ključne funkcije u zadarskoj bolnici iza sebe ostavio nekoliko nerasvijetljenih afera o kojima se do danas nije pisalo u medijima.

– On je za vrijeme ministarskog mandata htio ukinuti program za oboljele od raka. Bit će zanimljivo u narednim danima vidjeti što je s aferama u kojima je Nakić osobno sudjelovao dok je obnašao bitne funkcije u zadarskoj bolnici. Te stvari do danas nisu izlazile u javnost i mislim da bi javnost trebala znati o čemu se radi. Jedna od tih afera je ogromna – kazao nam je isti izbor kazavši kako će spornu dokumentaciju pokušati pribaviti i dati ZADAR Newsu koji će istu, ako je dobije i ako se ista pokaže vjerodostojnom – objaviti.

Za kraj valja zaključiti kako će se izbori koji će se održati 5. travnja u zadarskom HDZ-u definitivno biti jedni od zanimljivijih.





Related Articles

Back to top button