112IzdvojenoZadar

HDZ-ovac tvrdi: Kamene ploče sa zadarske rive završavaju u konobama i vatrenicama u Kotarima i Nadinu

ŠTO SE DOGAĐA?

Gdje završavaju kamene ploče sa zadarske rive nakon što ih bageri iskopaju, pitanje je na koje nemaju odgovor ni u gradskoj upravi, ali ni u resornom ministarstvu nadležnom za obnovu zadarske rive.

Ipak, postoje pojedinci iz zadarskog HDZ-a koji su ZADAR Newsu potvrdili kako kamene ploče i ostatci stare rive završavaju u pojedinim vatrenicama i konobama u prigradskim naseljima, Nadinu, ali i zadarskim Kotarima. Da stvar bude zanimljivija, navodno se radi o konobama i vatrenicama u vlasništvu visokorangiranih HDZ-ovaca. 

– Bilo bi dobro da pogledate gdje su završile pojedine kamene ploče sa zadrske rive i u čijim vatrenicama se danas nalaze. Ja vam odgovorno tvrdim da su to konobe i vatrenice u vlasništvu visokorangiranih HDZ-ovaca – govori nam jedan lokalni HDZ-ov dužnosnik koji objašnjava kako su se preko noći uz odobrenje vladajućih krale kamene ploče.

– Prođite po Kotarima, Nadinu i prigradskim naseljima i pogledajte nove vatrenice i konobe u izgradnji i sve će vam biti jasno. To su konobe i vatrenice u vlasništvu naših stranačkih kolega, visokorangiranih HDZ-ovaca i to je sramota. Odgovorno vam tvrdim da se preko noći uz odobrenje visokorangiranih HDZ-ovaca kradu kamene ploče sa zadarske rive kako bi završile i njihovim objektima – istražite to malo bolje i detaljnije – objašnjava nam.

O kakvim se konobama i vatrenicama u izgradnji radi ZADAR News će detaljno izvijestiti u narednim danima.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button