ZadarZadne-Izdvojeno

Ingrid: Karamarko je kukavica i zato odbija sučeljavanje s Milanovićem

Milanović-Karamarko-620x330Prvi čovjek HDZ-a Tomislav Karamarko ponovno je odbio mogućnost sučeljavanja s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem.

Opravdanje – “njega to ne zanima”. Kao da ga je Milanović pozvao na privatno druženje, a ne na debatu koja je u svakom zdravom demokratskom okruženju centrani događaj preizbornog vremena.

Kaže Karamarko da on “nije zabavljač, da je preozbiljan za te stvari”, te da se “nema što sučeljavati s onima koji u četiri godine kao jedini rezultat imaju – neuspjeh”. Ne bi li onda bilo logično stati pred javnost i tim neuspjesima legitimno “poniziti” svoje najjače političke protivnike?

Zadarska saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović ne vjeruje izrečenom opravdanju, štoviše, drži da je posrijedi nešto sasvim drugo:

-Karamarko odbija sučeljavanje s Milanovićem s obrazloženjem da je on ozbiljan da bi zabavljao narod. Time u stvari pokazuje potpuno nerazumijevanje demokracije, a demokracija je uvijek razgovor, dijalog… Njemu je draži monolog, a monolog je samo propaganda. Tako je podcijenio i uvrijedio građane. U stvari, boji se Milanovića. Tako se još jednom pokazalo da onaj koji straši druge, u stvari je sam velika kukavica.

 





Related Articles

Back to top button