IzdvojenoZadar

Kalmeta i HDZ više ne računaju na Josu Nekića; naslijedit će bivši gradski vijećnik HDZ-a?

Nakon što je Zoran Milanović na izborima za predsjednika Republike u gradu Zadru pobijedio u prvom i drugom krugu, previranjima u državnom, ali i lokalnom, zadarskom HDZ-u nema kraja. Kako doznajemo od neimeneovanog izvora iz vrha te stranke, kada je u pitanju zadarska gradska organizacija, tražit će se nova rješenja, što je ujedno i želja samog vrha stranke.

Nekića bi mogao zamijeniti bivši gradski vijećnik HDZ-a

Prema dostupnim informacijama, Joso Nekić, aktualni predsjednik GO HDZ-a više ne uživa povjerenje svoje stranke na državnoj razini, a na idućim izborima, ako je vjerovati dobro upućenim izvorima, trebao bi ga zamijeniti bivši gradski vijećnik HDZ-a koji je u Gradskom vijeću odradio jedan mandat od 2009. do 2013. godine, doznaje ZADAR News.

Nekić izgubio podršku svoje stranke, Kalmeta bivšem vijećniku obećao funkciju predsjednika gradske organizacije

– Od Nekića se ne očekuje da se kandidira za novi mandat, to je jasno. Na njega više ne računa ni Božidar Kalmeta koji je nekom drugome i to na javnom mjestu obećao funkciju predsjednika gradske organizacije. Mi smo kao gradska organizacije izgubili puno toga, od mjesnih odbora, EU izbora, a sada i predsjedničkih. Očito je da su nužne promjene. Našu gradsku organizaciju treba preuzeti osoba koja je sposobna i koja je dobar organizator – kazao nam je izvor iz HDZ-a.

Iako službeni termin još uvijek ne postoji, izbori za predsjednika gradske organizacije HDZ-a trebali bi se održati ubrzo. 

Related Articles

Komentari

 1. MOJO svedočenje Dobar dan,
   moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
  da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
  prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
  obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
  naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
  rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
      Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
  o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
  daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
  i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
  moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, (rannerloan565@gmail.com), oni nikada neće propasti
  vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
  Brzo se obratite (rannerloan565@gmail.com) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
  Ostanite sigurni i blagoslovljeni

 2. What a great blog you have here. It is pretty hard to find high-quality posts similar to this in recent times. You actually addressed the subject effectively and I have got to mention that I seriously like persons such as you. Take care and do continue the great work.

 3. I’ve been browsing on the internet for close to two hours today but hardly ever found anything that is as interesting like what you have written here. I feel it offers just about enough tips for me right now. Thinking of it, it will really be great if most blog owners could produce great content as you do. The online world would definitely be a much better place.

 4. Howdy! This blog post could hardly have been composed any better. Great read indeed. The surprising thing is that it reminds me of a friend long ago who was constantly bringing up this matter. I am going to certainly send this article to him and I believe that he’ll have a good read. Thanks for sharing!

 5. Hello, I really like your work and how you have designed your site. I am an aspiring blogger however really new to the whole blogging technology thing. Can you assist me with some valuable tips as I would really appreciate it.

 6. Awesome! Your weblog looks more or less like one of my older weblogs. Despite the fact that your own is on an entirely distinct topic and whereas it fundamentally has the same layout and design, I like the general coloring scheme you have chosen to make use of. Good to see how much it’s working in your case!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close