IzdvojenoZadar

Zašto još uvijek nema optužnice protiv Martine Čuljak Jovančević i Liane Brkić?

IZVIDI TRAJU PREDUGO, A STVARI SU JASNE

Optužbe koje su roditelji prijavili protiv Liane Brkić, šefice Centra za pružanje u zajednici u čijem stanu je lani boravilo dijete od 10 godina koje je bilo pozitivno na Normabel još uvijek nisu rezultirale optužnicom iako je majka djeteta sve uredno prijavila policiji.

Dijete je bilo pozitivno na Normabel u ustanovi kojom upravlja Liana Brkić

Ništa se nije dogodilo ni s kaznenom prijavom koju je protiv v.d. ravnateljice Hrvatskog zavoda za socijalni rad u Zadru podnio Ivan Gaćina, doznao je ZADAR News.

Štićenica završila s “superbond” ljepilom u očima, djecu s povišenom tjelesnom (38,3) temperaturom šalju u školu…

Druga majka s kojom smo pričali kaže nam kako je njeno dijete poslano u školu unatoč činjenici da je dijete imalo povišenu tjelesnu temperaturu.

– Dijete je imalo 38,3 stupnjeva tjelesne temperature, ali je svejedno završilo u školi s dodatnim tegobama. Gospođe koje su trebale brinuti o djetetu rekle su mu “da mu nije ništa” i on je takav, s temperaturom od 38,3 poslan u školu, a iz škole se vratio iscrpljen i još bolesniji. Molimo institucije ove države da nas shvate ozbiljno i da stanu u obranu djece – govori nam očajna majka.

Jednako je i s djelatnicama Hrvatskog zavoda za socijalni rad u Zadru Katarinom Skoko, Robertom Stručić i Arianom Pavić koje je razotkrio ZADAR News u pokušaju otmice maloljetnog djeteta roditelju i ocu Vici Jukiću.

U stanu koji je pod kontrolom Centra za socijalni rad 10-godišnje dijete bez dijagnoe pozitivno na Normabel

Kaznena prijava protiv Martine Čuljak Jovančević još uvijek nije potvrđena

Cijeli set poruka koji je u dva navrata objavio ZADAR News institucijama progona očito nije bio dovoljan da utvrde činjenično stanje, a zlostavljače i one koji su odgovorni za gore počinjeno optuže zbog očitog kršenja zakona.

Podnesena kaznena prijava protiv šefice Centra za socijalni rad Martine Čuljak Jovančević

Za napomenuti je i podatak kako Hrvatska komora socijalnih radnika odlučuje o postupanju djelatnica Hrvatskog zavoda za socijalni rad u Zadru na čelu s Martinom Čuljak Jovančević i Katarinom Skoko koje su uhvaćene s “prstima u pekmezu.

Socijalne radnice i psihologinje, Katarina Skoko i Roberta Stručić htjele su protuzakonito pooštravati mjere Vici Jukiću – tvrdile su da djetetu nije potreban tata. Nakon pisanja ZADAR Newsa izuzele su se od odlučivanja o predmetu

Frapantan je i podatak kako su gore navedene, umjesto da se pokriju ušima, Martima Čuljak Jovančević, Katarina Skoko, Liana Brkić i Roberta Stručić podnijele izmišljene kaznene prijave protiv novinara i urednika ZADAR Newsa Hrvoja Bajla nakon što ih je razotkrio i sve objavio u javnom interesu.

Socijalne radnice Katarina Skoko i Roberta Stručić o nikad osuđivanom ocu: “Djetetu na treba ovakav otac, idemo ka postrožavanju mjera”

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ZADAR Newsu je jučer odgovorilo kako su prijave protiv novinara Bajla u fazi izvida, ali i kako je postupanje tajno.

PROCURILE NOVE PORUKE: Socijalne radnice Katarina Skoko i Ariana Pavić o očevima na čijim predmetima rade: “To su psihički bolesnici, pijanci i bijednici”

Novinar koji sve razotkrio i javno objavio dobio 5 kaznebih prijava, sve su u fazi “izvida”

U međuvremenu Bajlo je prijavio dečka zamjenice Općinske državne odvjetnice Branke Rukavine zbog prijetnji smrću.

O svemu ovome puno više u podcastu kojega je sinoć emitirao uživo sam Hrvoje Bajlo. 

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button